Seg lördag

Är delvis något seg från gårdagen, vilket resluterade i att jag gick upp för typ en halvtimme sedan och fortfarande sitter i pyjamas, yäy. Och förutom det är det ganska segt. Funderar på att ta en dusch , varm låååång dusch ...och sedan städa och plocka lite i mitt rum, eller kanske bör göra det i omvänd ordning föresten. Förutom det kan jag ju roa mig med att försöka samla vuxen poäng och föröva pengar till morbror om jag någon gång orkar fatta hur man gör. Och ja det rpoligaste av allt kankse jag borde plugga? om jag orkar. Hoppas kvällen bjuder på något bättre, det är ju i alla fall melodifestivalen om det nu är så mycket att hurra för :P maybe nat men med trevligt sällskap?

p.s
Stort grattis till Pluttis som fyller 20 år idag, GRATTIS!! <3

Drömmar

Under kvällens lopp försökete vi även vara lite seriösa som sagt och kom då in på drömmar, och framförallt framtiden. Och jag känner att jag hela tiden ändrar mig och inte alls vet vart jag vill ta vägen eller vad jag egentligen vill. Vi kom väl i alla fall fram till att bartendergrejset som jag under en tid varit lite sugen på får hamna på hyllan och istället köpa en och annan coctailbok samt coctail glas, så är det kirrat, haha minibar. Men som sagt vad vill jag då? vad drömmer jag om? Jag menar jag vill ju inte vara kvar på Danvik resten av livet...hm

Sjuksköterska utbildning på röda korsets högskola, eller blir det kankse danshögskolan och koreograf? hm. Eller kanske inget av det...Drömma bör man annars dör man. Inget kan stoppa mig förutom jag själv, så den som lever får se.

Spontanitet är bland det bästa jag vet!

Jupp så är det. Ska strax kila i väg och käka middag hos en god vän. Var nämligen så att jag som vilken fredag som helst kände mig lite ensam och tyckte lite synd om mig själv, men blev räddad från detta genom att det fanns någon som hade det likadant och därmed frågade om jag ville komma över. Som sagt spontatinet är det bland det bästa jag vet, stort plus i kanten för den gumman. Ska strax kila till bussen för att sedan ha en riktigt mysig kväll med god mat och trevligt sällskap, yääy.  Maria räddade min kväll !! lycka!!

Uppdate
kvällen vart mer än lyckad och till och med över förväntan, tihi. God mat, lets dance, som vi iof bara orkade se halva innan vi började snacka en massa om seriösa och mindre seriösa saker, alltid lika trevligt i alla fall, sedan pratade vi på i flera timmar. Käkade godis, kollade i coctailböcker,drack även en och annan drink, "hemmagjord"  blue lagoon riktigt gott, samt spelade guitarhero, eller vad det nu hette. Lyckad kväll ! kärlek till den.

Lillkusin på besök

Nja han är inte speciellt liten, men eftersom vi "bara" har två kusiner och han är yngst så blir det helt enkelt lillkusin. I alla fall kom han på besök idag, vilket var väldigt roligt. Jag mötte upp honom i centrum, för att sedan möta upp syster och bror som vart och tränat. Vi handlade mat, pizza blev det som vi sedan lagade till när vi kom hem. Eller syster och kusin lagade, jag fotade mest och stod på sidan om och latade mig, men sedan dukade jag faktiskt. I alla fall pizzan smakade hyfsat och det blev fräsch grön fruktsallad till efterrätt till brors stora lycka. Sedan fick lillprinsen gå och sova och jag syster och kusin hade filmmys. Kollade på Patrick 1,5 som absolut var rolig men ändå liter under förväntan. Sedan körde vi kusin till pendeln och jag och pappad postade kort. Mysigt och trevligt återseende, synd bara att storkusin inte kunde vara med , men ändå kul att lillkusin dök upp, underbrat roligt.

p.s
Älskar att "bråkas" med lillkusin, det är verkligen något speciellt med kusiner. Det känns skönt att äntligen vara en del av varandras liv igen, och att vi dessutom har så kul tillsammans. Fast saknar farbror...<3

Dags för sängen nu, jobbet vväntart i morgon klockan åtta, så är väl på tiden att jag lägger mig. Natti natti.

Åhå så himla söt!

Messade Sophie Pluttis mamma idag för att be henne om en liten tjänst. Typ tio minuter efter att jag skickat iväg smset så ringde min telefon, och vem var det om inte Sophie. Så hilma söt hon är! Eftersom Pluttis numera bor hemma hos sin far så ser vi ju aldrig varandra, jag och Sophie alltså. Hon frågade hur det var med mig nu för tiden och sedan ville hon bjuda över mig på middag, gissa om jag vart glad, det gjorde typ halva min dag. Dock har jag inga förväntningar men i alla fall, så himla, himla söt :)

Skickade iväg kortet som Plutten ska få då han fyller år på lördag  nu ikväll. Hoppas för allt i världen att det kommer fram. nervös minst sagt.


Men...tålamod är INTE min bästa vän.

Typiskt tjejer, eller kanske bara typiskt mig, tålamod har jag inget i alla fall. Han har ju inte sagt ett pip sedan i torsdags, hm. Trodde att han kankse skulle ha skrivit på msn när jag kom hem, men icke. Hur ska jag tolka det? Antagligen inte alls, men men. Funderar på att skriva hej, eller låta bli och bara skicka ett grattiskort tills på lördag, för då fyller han faktiskt 20 och då kankse man i alla fall kan tänka sig att han hör av sig med ett tack, eller? Tålamod var det ja...suck.


Sportlov och fullt upp

Som sagt fullt upp, därav att jag inte har skrivit på några dagar. Plus att jag har nog varit på tok för trött för att orka . Fullt upp med vaddå kan man ju undra? jobb, jobb och mera jobb faktiskt. Jobbar i och princip varannan dag denna veckan, jag som egentligen har lov , hehe. Men men skönare att vara på jobbet än att inte göra något alls. Och när jag tänker närmare på saken så är det ju riktigt kul på jobbet, förutom när jag är trött som jag var igår efter att ha jobbat cirka 12 timmar i streck. Då ville jag bara hem till min säng. Idag vart det i alla fall sovmorgon, om man kan kalla den högljudd bror för sovmorgon...kankse inte men i alla fall inga förpliktelser. Nu ska jag strax dra mig iväg till mormor, trevligt. Rinde nyss och kollade om jag kunde rymma till henne ett tag. Förövrigt har jag inte pratat med Pluttis sedan i torsdags, saknar honom. Sällskapssjuk!!!


Hål i fasaden

Så kan det gå..och aj så ont det gör.
Du tycks alltid hitta en väg tillbaka till mig, jag vet inte hur du lyckas och varje gång önskar jag att jag var stark,men varje gång är det samma sak..jag låter mig påverkas av dig. Dig som jag bara vill glömma!
Jag andas sådär tungt och obehagligt, jag tror inte jag andas, det känns som om mitt hjärta har stannat och aldrig mer kommer att slå. Jag vet, det är bara tillfälligt, men det känns.

Jag funderar och funderar, hade jag en del och ett ansvar i det här? eller var allt kankse till och med mitt fel? Är detta okej? Jag vet inte vart jag står. Jag vill bara att DU ska försvinna, men det är inte så enkelt.

Jag önskar du var här nu och kunde säga att jag har fel, bara hålla mig i dina armar. jag behöver dig. Men det skulle jag aldrig våga säga, för det skrämmer mig. Förlåt.

Pappa är bäst!

Har varit rätt segt hitills och huvudet är inte okej, samt jag känner mig grymt sällskapsju, men men slut på klagandet i alla fall for know.
Pappa ringde nyss och han är och köper pizza till mig och honom. Mamma, syster och bror är och tittar på film med konståkningen vilket för min del förhoppningvis innebär kvalitetistid med min käre far. Pizza, cola och antagligen lets dance, en helt okej fredags kväll med världens bästa pappa. tihi.


lyckat!

Har precis ringt och sjukanmält mig idag igen, funkar inte. Mitt huvud gör så ont att jag skakar. Värsta trycket, och jag som hade pluggat massa, massa inför provet. Nu vet jag inte när jag kommer kunna göra provet, eftersom nästa vecka är det lov och sedan är vår lärare bortrest, lyckat. Nu ska jag krypa ner i sängen igen och hoppas på att trycket blir mindre, suck.


Inte okej

Har försökt plugga hela dagen. Sov viserligen någon timme mitt på dagen och gick väl inte upp fören elva men i alla fall. Allt där i mellan har jag försökt plugga, plugga och åter plugga. Känns som om jag vill så mycket mer än jag klarar av, kul. Har i alla fall prov i morgon, och sitter fortfarande med skiten upp till öronen och känner hur jävla dåligt det går, hur ska det gå då i morgon? Hallå ...inte okej. Naturkunskap B suger just nu, fast att jag egenltligen tycker det är roligt och intressant. Men just nu känns allt bara som en enda röra av komplicerade termer, hur ska detta sluta?Prestationsångest, ovanligt? nej.

Kungsberget i mitt hjärta

Idag var det friluftsdag i skolan, som jag sett fram emot. För första gången på den här veckan kom jag faktiskt upp utan några större problem, och har verkligen varit taggad till tusen, så jevla kul. Fick skjuts till skolan av far min , sedan bar det av, en bussresa på tre timmmar, en riktigt rolig början om jag får säga det själv. Flummigt värre, och tillsist ganska segt. Men fram kom vi ju tillsist. Mina kära klasskompisar skulle hyra utrustning så jag tog sällskap av grabbarna grus eftersom de hade laddat med egen utrustning precis som jag.

Satte på oss utrustningen och mötte upp de andra. Så härligt, jag fick värsta lyckoruset redan efter första åket, härliga människor och jag tog mig ner för backen snabbt som bara den med grymma svängar, stolt! Eftersom alla inte låg på samma level riktigt så vart det lätt att vi åkte i från  varandra och mycket av tiden gick åt till att försöka hålla ihop HELA gänget.  I alla fall kände mig ganska säker i backen, hrälig känsla. Prövade till och med på att hoppa under dag, nej abslut inget kompliserat det slutade faktiskt med att jag ramlade, haha. Men fick till en och annan snurr gick hur bra som helst. Och kungsberget måste ha det absolut segaste stolsliftarna, tog ju säkert mer än kvart att åka upp för och sedan fem minuter nedför, lyckat.

Bussresan hem var grym. Först och främst var vi nog alla sådär lagom trötta, vilket sinom tid resluterade att vi i och pincip busade och asgarvade i och princip hela vägen hem, då vi inte slumrade till. Vilket i och för sig inte var det lättaste med tanke på att man varje gång blve påpucklad utav någon på ett eller annat sätt...

Vad säger man...underbara människor. lagom kallt, bra glid, tja bräda är näst bäst efter att dansa. Går helt klart och lägger mig med att leende på läpparna!! tihi.


Hålla tal

Vilken ångest, vi skulle nämligen hålla tal i dag på svenskan, vaddå nervös? Tror jag glömde bort hur man andades där ett tag. Och inte är jag bra på att förbereda mig heller, inte riktigt min grej, tyvärr. Ännu mer pinsamt vart det när jag vart så nervös att jag verkligen inte klarade av att vara först, utan bara stod där och fummlade tills Melina tröttnade och gick upp och gjorde först. Har jätte dåligt samvete, men tycker i alla fall att hon var jätte duktig. Vi både höll ett hyllningstal, man var tvungen att hålla hyllingstal eller argumenterande tal, och om det är något jag är dålig på att göra så är det argumentera, så valet vart ganska enkelt. 

Tillslut var jag ju tvungen att tjuren vid hornen och bara köra som jag och Sandra skulle sagt, höhö. Det var så lustigt för när jag väl satte igång var det ju inga större problem att prata, utan istället varet problemet att sluta och prata. I allafall under hela tiden jag stod där och inte bara försökte vara seriös utan blev grymt seriös var jag också nervös, så det enda jag kunde tänka på var att mitt ben skakade hysteriskt. Fem minuter och sedan var det över, vilken lättnad säger jag bara. Therese första kommentar var något som jag faktiskt inte själv tänkt på nämligen att jag hade pratat helt fritt utan fusklapp, coolt. Hade inte ens tänkt på det. Fick i alla fall vg+ , jag klarade det!! muhaha. Synd bara att man bara är och naffsar på mvg , menmen vg+ är inte illa i alla fall.

Lite bortskämd

Hade väl mer eller mindre förväntat mig att få träffa Pluttis i fredags men vart ju inte riktigt så, och har väl varit lite smågrning sedan dess ( där av tidigare inlägget). Tydligen så hade vi alla fall bestämt att ses på söndagen istället. Fick honom att komma ända fram till min dörr med bilen, only for me, det gillas. Han kom lite tidigare än vad jag räknat med så var inte klar när han kom. Så han fick komma in några minuter, självklart pratade pappa på med stackarn, hopppas innerligt att han var snäll. Sedan körde han mig i alla fall hem till honom och vi hade en riktigt mysig söndagskväll. Somnade som ett litet barn i hans armar. Lite små pinsamt, men han killade mig på armen och jag var så grymt trött så märkte inget innan han frågade om han skulle stänga av tv:n och vi skulle sova. Så kan det gå! Sov i alla fall som en stock och det var riktigt plågsamt att gå upp i morse. Sov förövrigt första gången på jag vet inte hur länge, en hel natt utan att springa på toa tusen gånger, så nice.


Hormoner - Upp och ner, ner och upp

Mina hormoner och jag är inte bästa vänner. Herregud vad svårt det ska vara att komma överens. Skulle vara rätt skönt om man kunde kompromissa med dem lite ibland, men icke.
I alla fall en annan sak, killar ni är lite väl svåra att  förstå sig på ibland, eller så är det kankse vi tjejer som är krävande men det kan jag väl aldrig tro. Har varit lite tjafsigt ¨sedan i fredags och inte nog med det så var det ju också alla stjärtans dag, fy fän. Då var verkligen inte jag och mina hormoner sams vill jag lova, i alla fall jag är ganska envis och får jag inte min vilja igenom blir jag riktigt grinig och skulle väl vilja säga att det är vad jag varit hela helgen och jag skäms, pynkt slyt.


Alla <3 dag

Jag överlevde även i år. Skämt och sido vet faktiskt inte varför jag någonsin gjort någon stor grej av det, antar bara att det lätt blir att man känner sig lite ensam. Men min alla hjärtans dag blev i alla fal lyckad tillslut. Var en sväng till Manda som jag inte sett på evigheter typ sedan mötte jag Marika som jag inte sett på ännu längre tid, kul. Bjöd över henne på middag så där lagom spontant. Vart mycket trevligt, Herr och Fru Olsson var här också. Och jag fick dessutom lassagne till middag som jag önskat, eller jag menar tjatat mig till. Kollade på  världens skönaste rulle åt god efterätt och bara hade mys, kändes bra. Nu är det dags att sova ska upp och jobba vid åtta i morgonbitti, jippi. Glad alla stjärtans dag ;)

Rosa pantern

Det var ju utgång till sist, efter ett och annat dilemma kanske vi ska säga. Hade först vissa problem att ta mig in till stan missade typ tre bussar och sedan när jag väl kom till stan hittade jag inte till klubben så stackars Sandra fick gå och möta mig i kylan utan jacka. I alla fall efter mycket om och men vart det ju riktigt lyckat . Efter att jag fått i mig min första favorit nämligen rosa pantern så blev det lite mer drag på lilla mig, var pinsamt trött. Men i allafall sedan ägde jag Sandra och Erika lätt dansgolvet och Sandra fick göra vad hon kunde för att hålla sig borta från alla slisk, stackarn.  Redan runt ett snåret drog vi oss hemåt, alldeles lagom för en pensinär som mig. Fick sällskap av Erika medan Sandra var tvungen att kila. Jag och Erika snackade en del på vägen hem, mys. Det visade sig till och med att vi gått i samma skola, lustigt. I alla fall en glad och trött tjej gick och la sig  några vänner rikare samt även några goda minnen rikare. Tack för en toppen kväll, det gör vi om.


Kväller och kankse mindre otur

Var nyss på middag hos grannen tillsammans med familjen. En kompis till min bror och familjen sedan dagis. Var i alla fall hur god mat som helst och lite för mycket kaffe så nu bråkar magen lite. Har i alla fall vart mycket ikväll fram och tillbaka men till sist blir det att jag ska kila till bussen nu och sedan utgång med Sandra och gänget, nice nice. Emma älskling hoppas vi ses i morgon, och tja pluttis kankse ses på söndag, kankse eller?`

Pussshejs

Hora! Fredag den trettonde i all ära...

Eller något.
I vilket fall så suger denna underbara fredag so far. Försov mig i morse, yeeeeah. Fick nyss mina omdömmen också, mindre kul. Känner mig besviken på mig själv, trodde jag var bättre än så här, men icke! Känner mig även något illa berörd, kankse till och med påhoppad, men vet inte om jag vågar säga så. Dels att en viss lärare tycker att jag är frånvarande och bara kommer då och då, tack för att du lyssnar när jag säger att jag ska vara borta på begravning för den delen. Gulligt! Och de andra som säger att jag måste våga mer och lita på mig själv samt vara positiv, må väl vara rätt men känner miga kanske bara illa berörd för att det känns jobbigt. fan också! Vill så mycket mer...ger upp.

Har även stängt av mobilen i hopp om att jag kankse får sms sedan..like thats gonna happend. Jag vill inte alltid vara den som hör av mig....och vad händer egentligen ikväll? fett otaggad på allt. Älskar den här tiden i månaden verkligen!

Nystylad

Im so lucky som har en bästa vän som är frisör och gör ett toppen jobb, tihi.Var hos världens bästa Anna idag och stylade mig. Här är resultatet :

riktigt nöjd, känner mig grymt snygg, bra jobbat gumman. Även alltid lika trevligt och roligt att ses.

Besviken

Bara för några timmar sedan var jag eld och lågor, riktigt arg. Nu vet jag inte riktigt vad jag känner, kankse överdriver en gnutta också, vet inte. Du tycker att jag ska se det från din sida, och jag tycker du ska se det från min sida, knepigt. Och inget blir ju riktigt bättre av att jag känner mig extra upp och ner idag, orka. Vill ju bara att du ska förstå hur mycket det betyder för mig att ha er med mig på min dag, det är allt jag vill, jag önskar du kunde förstå hur ont det gör att du inte förstår. Vet inte om jag är arg längre, är nog mest bara besviken .


Onsdag trött tjej med hosta

Kankse dags att lära sig sova i tid? Kankse.
Drömde väldigt mycket och konstigt i natt, creepy. Så vaknade och ville inte alls gå upp, och det var segt överhuvudtaget men kom iväg tillsist i allafall, kom till och med i tid. Nu sitter jag här och hostar, känns ju kul igår var det hosta och magknip och idag är det extrem hosta, hmm.

Resan vet jag inte vad som blir med, håller tummarna och hoppas på det bästa. Kankse drar och simmar i eftermiddag i så fall blir det nogh solning också, den som lever får se. Blev inget banken igår utan det blir med mormor på torsdag istället.

Längtar efter sängen...gärna med sällskap.

Tisdag och rejält magknip

Okej att jag brukar ha ont i magen, men så ont i magen som jag haft idag, har jag aldrig tidigare varit med om. Höll på att svimma på tvärbanan i morse, var tvungen att hålla mig hårt i dörren för att inte ramla omkull i en hög på golvet. Obehagligt och inte alls okej. Med det magontet tackar jag gudarna för att vi hade halvdag och inte hel dag idag. Svenska C, först och främst, som är det enda ämne som jag lyckas riktigt åstadkomma något i och dessutom lämna in i tid. Fick tillbaka min första uppgift idag, epikanalysen, VG+.  Och så hann jag även skriva klart mitt hyllningstal som jag skall hålla nästa vecka nervöst.  Efter skolan vart det ett välbehövt tjejsnack med Sandra och en lunch på donken.


Det där jävla magontet vill inte ge med sig, kul. Träning nu ikväll, och den gick väl tyvärr inte jätte bra vilket suger. Önskar att jag kunde lita lite mer på mig själv och framförallt våga släppa på kontrollen, våga göra fel. Gick ungefär lika bra på flöjten också och jag bara mentalt blockar mig själv. Vad gör man åt det?! Nu ligger jag i min säng och ska försöka gör en sista kraftansträngning till att plugga inför morgondagen och magen värker lika mycket fortfarande *suck*


Hurtbulle som gillar choklad

Dagen blev tyvärr inte riktigt som planerat, men det funkar ändå. Måndagar är ju ändå alltid måndagar. I alla fall hade religion på morgon, och man kan ju egentligen undra hur många som faktiskt ägnar lektionen åt att just plugga religion? Hmm inte många. Hade i alla fall en och annan intressant debbat om döden, dödshjälp, dödsstraf, abort med mera. Där efter hade vi den underbara hístoriaredovnisningen som bara kändes sjukt jobbig, urs glömde bort häften och inte var det bra heller, fan fan fan.

Eftrer skolan vart det siming och solning med Cassandra och hennes mor. Riktigt gött. Kände sig inte lite fräsch efteråt vill jag lova.  Skall tillägga att jag stoppade i mig cirkus 40 gram mjölkchoklad när jag kom hem, men oj vad gott. Blir förhoppningsvis en repris på onsdag minus chokladen dock.
I morgon är det halv studiedag i skolan och jag har tänkt att äntligen samla lite vuxen poäng, tjugoårs kris, ja vem vet? I alla fall skall jag till banken,fixa legg samt uppgradera mitt kort så jag kan betala räkningar och så där på egen hand, wuhu. Plus att resan då förhoopningvis kan fixas i morgon till min allra största lycka. mihihihihi.

Utlandsresa nästa - ÄNTLIGEN!

Pratade med Cassandra i säkert två timmar på telfon ikväll. Om både mindre bra saker som bara var skönt att ha någon som lyssnade och att prata av sig saker samt otroliga saker....nämligen:

UTLANDSRESA!!!!
Som jag har längtat /längtar efter sol värme, en pool och en kall drink i handen. I morgon efter skolan ska jag träffa Cassandra och först sola, för att börja bygga på brännan och sedan ska det kollas på resor till värmare land och förhoppningvis blir det även bokat. I can't wait!!!! lycka!!!!


Ideal helgen-underbart!

Har helt klart haftidealhelgen, underbart.

Fredag först var jag och tränade breaken, som för en gångs skull var sjukt kul och jag fick ut så mycket av den, koreografin kommer vara grym. Kvällen bjöd på utgång med Maddis, Sanna, Sofie med flera. Förkrök på mitt favoritställe nämligen nivå, och fick äntligen min efterlängtade rosa pantern, lovely. Snackade även med min underbar bartender homie, så skön, man blir glad av honom. Sedan drog vi oss vidare smått fulla och vädligt glada, Magneta blev nästa place, där vi bjöds på extrem lyx, skumpa, gratis drinkar och massa dans, kände mig som en prinsessa.

Lördag
familjekväll, kålpudding hos mormor och melodifestivalen. Jag kom lite tidigare och fick lite extra tid med mormor, mys. Och melodifestivalen suger lika mycket som alltid, men man måste ju se eller?

Söndag
bjöd på en underb sovmorgon,alla tiders. Fast sov bara till tolv typ innan jag gick upp och drack en underbar fruktost fruktdrink, mihi. Kollade vidare på Twilligt som förövigrt är en underbart vacker film. Sedan bjöd kvällen på trevligt sällskap, världens underbaraste par Anna och Patrick. Middag på pizzahut och bio, bolt. Som var i 3D, riktigt roligt med fula stora 3d glasögon. helt enkelt bäst .

Kan det bli bättre?nja inte mycket!

Segt

Sitter i skolan igen, skulle väl kunna säga back in buissnes kankse?
Inte för att det började speciellt bra, nej kom försent. Ville bara ligga kvar i sängen vilket jag så dumt gjorde, åt frukost i lugn och ro, varför inte? Missade sedan bussen precis, det är äckelväder och jag frös om fötterna, jävla skit. Men men nu sitter jag här i alla fall, fortfarande problem med magen och stressen, måste skriva en BRA labbrapport innan eftermiddagslektionen, lycka till. Och pusta mina hjärnceller så jag fattar någonting också kankse...

Kan man dö av stress?

haha nej då jag är inte knäpp...
Blev som sagt en sväng till stan. Det var i alla fall skönt för stunden, att komma bort lite tänka på annat, näsintill slappna av och ett och annat gott skratt, härligt.  Också härligt att träffa härliga Sanne igen, hon sprider liksom glädje kring sig, ts.
Det var inte lika skönt att komma hem dock. Dels tog det typ hundra år att gå från bussen och hem i den hala snön, skitsnö. Och nu ligger jag här och gör alls inte det jag ska..utan bara lallar och funderar helt seriöst på om man kan dö av stress? hmm. Vill nog inte veta om det finns svar på den frågan. kankse dags att sova om jag ska orka i morgon?

Lite orolig

Känns inte helt okej. Kände att  jag var tvungen att stanna hemma idag också, helt slut. Kändes dock bra när jag vaknade, eller i alla fall bättre, något piggare men nu är jag helt död igen. Inte har jag gjort mycket vettigt idag heller, känner mig små kass. Ska strax smita i väg till stan och försöka vara pigg och social med en arbetskompis, kan bli kul. Innan dess ska jag nog försöka skriva samhälle, låtanalys och även vg delen på vård och omsorg, samt kolla igenom no labbarna in för morgondagen, helst skicka in. full rulle, döda mig!


Mormor

Länge sedan!
Har inte sett mormor sedan släkten var här och firade så kände en viss saknad och slog en signal. Det var rätt skönt att bara höra hennes röst, har saknat henne även om hon kan vara som bara hon kan, hm. I alla fall bjöd jag över henne på fika eftersom jag ville ses. Så några timmar efter att jag ringt kom hon över med hembakade semlor, som vi tillsammans granerade, och sedan åt dem och drack kaffe, snackade, riktigt mysigt. Tänk vad bra det är med mormödrar, älskar dig.

vaken

Klockan är snart halv fem och jag är fortfarande vaken, vad är mitt problem?!?!

Vi grejer det här

Fan det är bara någon timme kvar till midnatt och jag har inte gjort allt som stod på min lista. Kanks, kanske om jag har tur att jag har gjort hälften och jag har faktiskt en och en halv timme kvar till midnatt så ska fan greja det här, känner mig rätt motiverad, en sak i taget annars kommer man ingenstans.

Blir ingen skola i morgon heller, har kännt mig riktigt svag hela dagen, även om det gått upp och ner. Och har som sagt gjort mitt bästa för att i alla fall få lite gjort här och var, sedan får vi sehur det slutar.
Har även fått ett och annat gott skratt framför dataskärmen, du är speciell vet inte mer vad jag kan säga. herregud!

En anna viktig sak som skedde ikväll, jag vet vad jag måste göra och känner mig manad att göra, jag vägrar ge upp dig, vi klarar det här tillsammans. du är starkare än du tror. För ett år sedan var jag där du är idag...så ge inte upp. VI grejer det här, TILLSAMMANS!

and this is for you:
http://www.youtube.com/watch?v=ngBf3rXo-ko&feature=related


Stressar ner?

Blev hemma idag i alla fall. Vet inte om magen och huvudet beror på stress eller vad det kan vara, men känner mig inte tipp topp idag i alla fall. Helt slut i hela kroppen. Kommer antagligen inte känna mig mindre stressad av att jag är hemma, men nu är det som det är. Skall trots allt försöka plugga lite;

* Läsa igenom samhällseknomin X antal gånger
*Skriva på Vg-delen i vård och omsorg, åtminstone börja
*Skriva klart religionen Islam och Judendom för att skicka in
*Samhälle analysa en låt text ( ska bara hitta en + förstå mig på politik ;D)
*PROJEKTARBETE!!! försöka komma på intervjufrågor samt leta på historik..

Tja jag har visst ett och annat att stå i, men tror jag ska ta det lugnt ett litet tag till. Ska i allafall börja med att ställa in disken från frukosten, sedan får vi se vad som händer.

Haha A just det fick en ganska roligt sms från Pluttis precis när jag vaknade, för dryga timmen sedan *garv garv* var bara tvungen att nämna det.


Tisdag det nya måndag?

Ligger just nu i min säng med ett nattlinne som luktar Pluttis, luktar gott.Tanken är väl att jag ska plugga med tanke på att vi har muntligt prov i samhällseksnomi i morgon, som då inte är mitt starka ämne. Nej fattar ingenting. Plus att vi har skriftligt prov i vård och omsorg som jag inte ens börjat på som troligtvis skall vara klart i morgon. Och än så länge kommer jag inte framåt på pluggbiten.

Höll på att försova mig i morse, sov hos Pluttis i natt och hans säng är verkligen underbar!! Kändes extra mysigt i morse faktiskt, innan Pluttis drog till jobbet, gosigt och kramigt. Hann i alla fall i tid, och för en gångs skull hann jag klart med en uppgift i tid och måste dock erkänna att jag inte skickat in den ännu, vilket är dåligt. Fick i alla fall beröm av Therese vår svenska lärare som tyckte jag varit duktig, kändes ju lite bra i alla fall. Men man ska inte skrika" ja " fören man är över bron.

Nej nu är det dags för mig att ta mig i kragen och åtminstone ha läst igenom ekonomitexterna samt börja skriva på vård och omsorg, trots att jag troligen fattar noll. Får se om jag kommer i väg till skolan i morgon, ont i magen som bara den.

Natti Natti.

Och ännu en helg har gått

Jaha i morgon var det måndag igen, och skola jippi. Helgerna går verkligen för snabbt.
Denna helgen vart mest jobb lite klirr i kassan är aldrig fel. Men har även hunnit med en hel del annat roligt. Lördags innan jobbet vart skridskor på sjön. Jag prövade för första gången i mitt liv att åka långfärds skridskor, oj så kul det var, och vilken motion, och vädret ska vi inte prata om, skinande sol och världens finaste vinterdag.

Jobbet var helt okej både idag och igår. Kändes dock som om jag mest svansade efter Kristoffer och var allmänt virrig. Pluset idag var att få träffa Carro igen, gick nämligen till henne en sväng efter jobbet. Jag tror bestämt jag skaffat mig två nya bästa vänner, Carros underbara döttrar på sex och tre år, åh vad jag älskar barn. Det var en härlig stund innan jag drog med hemåt, som inte var lika kul, här är lite kaos, dock inte mer kaos än att man klarar av det.


RSS 2.0