Oroligheter

Har pratat mycket och länge med mamma ikväll. Det började väl med att det tydligen hade varit ngn form av andra världs kriget här hemma, skämt och sido, var i alla fall skönt att prata. Fick nämligen ur mig en viktigt sak som oroar mig rejält och jag kan inte sluta tänka på det, allt jag kan tänka är hoppas att jag har fel. Men i alla fall skönt att hon verkade lyssna och var uppmärksam. Keep it togther!

Fel i protokollet utgång istället för plugglördag

Jupp igår blev det en viss liten miss i protokollet,så istället för att plugga hela dagen/kvällen som tanken vara från första början så taggade vi till för utgång. Kvällens hak var Harrys B James. Linda skulle också med. Innan vi drog var vi givetvis tvugna att köra en earth hour så vi sprang omrking och tände ljus i hela huset sedan mös vi ner oss i soffan och körde jag har aldrig,lite uppvärmning.

Första som händer är att jag springer in i min gamla klasskompis,vilket resulterar i att jag sedan också bekantar mig med hans vän. Det var riktigt drag och musik på absolut högsta volym samt live band, hääääääärligt. Några öl, massa snack och sedan vart tyvärr Stoffe utslängd av någon anlending som vi faktiskt nog aldrig kommer bli kloka på. Efterfest hos Stoffe, mer eller mindre, något trött men hade ändå riktigt roligt. Prövade på att åka longboard mitt i natten ute i lägenhetskorridoren, men varför inte? Vi var väl hemma runt sex på morgon sommartid och somnade sedan gott.

Sammanbrott.

 Säger bara oj så det kan gå och tur ibland att man har vännerna nära när man behöver dem som mest. I fredags bröt jag ihop totalt över ett helt omotiverat sms, eller alltså det var egentligen inget fel på innehållet,men av någon rolig anledning gjorde det mig riktigt , riktigt ledsen.

Gick och la mig på badrumsgolvet och bara stirrade upp i taket med mobilen på magen. Plötsligt snurrade det lite för mycket i mitt huvud och tillsist snurrade nog hela rummet, någon minut senare kom Cassandra in och skulle ta mobilen i från mig då det bara var så tragiskt alltihopa, då bara brast det och jag bröjade gråta, sedan skrattade jag och grät i ett, för allt kändes bara så jälva patetiskt, men men Cassandra la sig brevid mig på golvet och tröstade, sedan gick vi ut i pyjamas och tog en cigg och allt kändes lite bättre. Tack älskling!


Flyttat hemifrån

haha nej inte bokstavligen men däremot så har jag flyttat hemifrån ett par dagar (onsdag-söndag) och bor hos min bästa kompis. Hennes farsgubbe är nämligen i Tyskland så vi passar på att leka studenter utan ansvar eller något. Vi har det i alla fall riktigt mysigt och braom jag får säga det själv. Dock är jag nu hemma hos mig en sväng för att hämta min dator,ska dra till skolan om någon timme och ha naturkunskap,sedan är det träning ikväll och sedan blir det helt enkelt plugghelg och lugna gatan hemme hos Cassandra, gött.

Något annat nytt då, bojkottar fortfarande msn och det känns riktigt gött,och ett annat plus är ju att självaste Pluttis saknar mig lite grann eftersom han inte kan prata med mig på msn. Anyway har han förövrigt hört av sig ett flertal gånger den här veckan,vilket känns småbra. PMS  utan mens är en annan rolig grej ska jag säga...p-piller,hmm. *suck* men men smällar man får ta,dock får jag be om ursäkt till alla i min omgivning,förlåt mitt kassa humör. Nu är jag hungrig! Ännu en hyfsat lugn helg att se fram emot, härligt. Solong!

Vad är grejen?

Jag har nu under typ flera veckor/dagar ständigt drömt om DIG. Jag brukar ha svårt att komma i håg vad jag drömmt om, samt att jag brukar inte drömma heller. Men som sagt senaste tiden har jag drömt de mest konstiga och förvirrande drömmarna om DIG, kanske beror på att jag saknar DIG, men vad är grejen liksom? jag brukar inte drömma och jag brukar inte kommaihåg, nu drömmer jag och drömmarna sitter kvar på min näthinna i flera dagar, varför?!


Hinner göra lite nytta

Efter en hel del velande fram och tillbaka...
I alla fall ska till Sickla och möta upp min syster om någon timme, men innan dess har jag en och en halv timme ungefär . Så ska göra mitt bästa för att plugga aktivt fram tills det att jag måste kila till bussen. Samhällskunskap hade jag tänkt, i alla fall göra klart minst en uppgift gärna två, men helst alla (; den som lever får se. Önska mig lycka till!


Värsta bästa vänner

När man vet att man har en bästa vän..

Mitt andra hem, mitt andra liv. Det bästa man kan tänka sig.
Vi delar allt. Hon vet det som ingen annan vet, det är henne man ringer,
När man är ledsen, när man är glad eller när man egentligen inte har något att säga.
Hemma hos hennes finns alltid något som är mitt och hos mig något som är hennes.
Vi lånar varandras kläder och det spelar ingen roll.
Hon tänker det, jag säger det.

Även om något är fel, så säger hon att det är rätt,
För hon vet att det får mig att känna mig bättre.
När vingarna brister så hjälper hon mig att flyga.
Att våga är inte alltid lätt men hon vet hur.
Tystnaden är vacker om man bara vet hur,
hon vet hur.



Stolt!

Jupp, sitter här och är riktigt nöjd med mig själv faktiskt. För det första har jag haft en riktig toppen dag/helg/vecka bara så där, flyyyyyyt. Vilket är så jävla härligt så det inte går att beskriva. I morgon har det gått en hel vecka och jag inte varit inne på msn, vilket faktiskt är mer än skönt, rent av underbart, för jag känner mig så fri på något sätt, jag är inte galen bara ytterst lite. Menar bara att det finns faktiskt andra och bättre sett att kommunicera på och framförallt att använda som tidsfördriv.

Som sagt annars leker livet och jag känner mig riktigt glad om vi bortser från att det blir en hel del att göra framöver. Det är nu bara två månader kvar till studenten, mått skall tas, tyg skall köpas, klänning skall sys och inbjudningar ska skickas, och framförallt betyg skall sättas = en gnutta ångest. Men just i detta nu känns det som om jag kan klara det mesta. Nästa vecka börjar slitet och bibblan blir min bästa vän ;) som om ni inte får tag på mig vet ni  vart jag finns.

En sak till ...fick ett mycket mysigt och gulligt, glatt sms från Pluttis igår, vilket jag kommer leva på ett tag. Du är tamijfan underbar.

Gick väl sådär...kanske.

Tja min datafri helg gick väl så där lagom bra. Det började med att när jag kom hem i fredags så hade mamma givetvis lånat min dator och så hade jag lyckats loggas in på msn så då kunde jag ju inte låta bli att fastna där eftersom att en viss liten plutt hade skrivit till mig. hmm. Sedan var jag faktiskt fast i typ två-tre timmar, menmen var ju i alla fall små mysigt.

Där efter har jag väl iof inte använt datorn fören nu...och jag har läst mer än halva boken under helgen, och den är på sexhundra sidor, ska lätt fortsätta idag. Men innnan dess bör jag äta frukost ( som jag inte gjort ännu). Plugga samhällskunskap och göra klart minst två uppgifter där (tiden går snabbare än vad man tror) plugga lite naturkunskap, för man vet ju aldrig när jag kommer få göra provet och det kan ju kankse vara bra att vara förberedd ( hmmm...) borde kankse mejla Matti också angående yttligare en praktikplats. Den som lever får se...nu : FRUKOST!

Justja...tänkte gör ett nytt försök att vara datorfri ett tag, men probelmet är ju då att jag måste ha datorn när jag pluggar men om jag bestämmer vissa timmar som jag sitter här och sedan stänger av så ska det nog bli lite bättre iaf. kankse..


Datorfri helg

Funderart på detta ett tag och tror faktiskt att jag ska försöka ta en datafri helg denna helg.  Efter att ha läst ut boken "innan jag dör" funderar jag istället på att försöka ta en så lugn helg som möjligt och bara begrava mig i böckernas värld, ska nog äntligen ge mig på att läsa femte harry potter boken, nämligen "harry potter och halvblodsprinsen".  Hörs kanske igen på söndag , annars måndag! ;)


Nya dieten

Yeah jag kör på e ny diet eller något, och ni anar inte hur mycket jag LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR efter godis och trevligt sällskap, eller kankse en nypa frisk luft, men icke. Har i alla fall sovit fram till typ nyss vilket fakiskt innebär att jag fick sova i natt och inte bara spendera tid på toan, weii. Dock vaknade jag vid fem och var tvungen att kissa. Magen bubblar och har sig fortfarande, inte okej. Hungrig tjej på en uppenbarligen ny diet....äckligt, eller kanske eg gott vitt bröd, blåbärsdricka/saft allt vad det heter, och numera också filmjök,  yäääy. Detta förstör ju min image. prutt på det!

Tortyr

Att vara hemma och vara magsjuk är helt klart TORTYR!!!
FIck inte sova mycket inatt, utan fick istället extrem ångest och flertal toabesök, men det är inte lätt att få upp något om man inte kan få i sig något, så det var också minst sagt tortyr, och ett tag trodde jag att mitt huvud skulle explodera. Jag sprang upp till mamma la huvudet på hennes säng och grät hysertiskt för att det gjorde så ont. Smög sedan ner och försökte lägga mig igen men två sekunder senare var jag uppe igen, grät och skakade. Mamma kom ner och fixade vätskersättning , då huvudvärken troligen berodde vätsekbrist, tillslut somnade jag iaf . Vaknade sedan runt åtta på morgon, gick och la mig igen och nu är jag fortf lika trött har dock lyckats få i mig lite mat och gör vad jag kan för att hålla den på plats. Det här suuuuuger.

Dålig uppdatering

Fullrulle sörru...
Idag mår jag inte så bra, rent av skit, har nämligen lyckats bli magsjuk, vilket alla vet hur kul det är, toabesök efter toabesök och helt matt för den delen, lovely.
Var i alla fall en hektsitk och rolig helg. Träffade gamla och nya bekantskaper. Fick även äntligen träffa min lilla sjukling som varit sjuk ett tag nu, mysigt att ses igen iaf. Kankse får se han snart igen, skulle vara mys. Men snart börjar dessutom allvsenskan vilket inte hör till mina favoriter, men och andra sidan..vad gör man inte ? Du är speciell det är väl allt jag kan säga. Stora runda fina ögon som tittar på mig så där snällt...haha.

läste föresten ut världens typ bästa bok igår "innan jag dör" så himla, himla fin, jag började till och med gråta. Den handlar om en sextonårig tjej som har fått diagnosen leukemi och kommer så småningom att dö. Den handlar i stort sett om en lista på saker som hon vill hinna med att göra innan hon dör, på listan finns bland annat "bli kär", vilket är en av de finaste delarna i boken, så hilma sorgligt. En bok att rekommendera! Hade glömt hur härligt det är att försvinna in i böckernas värld och hur skönt det också är att vara utan tekniken ibland.

Nej nu ska jag försöka plcoka bort all skit ur min säng och försöka vila lite,känner mig riktigt dålig.

Alla vet vad du tänker

Hur mycket jag än önskar så vet jag vart saningen finns. Alla vet vad du tänker, till och med jag själv. Tillslut kommer det vara meningslöst att ens försöka, för alla vet vad du tänker, alla utom jag.

Café Opera


                                                          Fina tjejer på  Café´Opera :Tess , Jag och Cassandra

Nja kanske inte som tilltalar mig i vanliga fall, men någon gång ska väl vara den första. Och jag kan väl säga så här i efterhand att jag absolut inte ångrar att jag lät mig övertalas, om jag ens lät mig övertalas.  En lång och lyckad kväll i alla fall...

Började med att jag åkte hem till Tess för att bli stylad av hennes gulliga moder. (Eller nej egentligen började det med att jag bestämde mig för att sy om min lång klänning från Bulgarien till en cocktail klänning, kvällen till ära så att säga.) Tess käre moder vet hur man gör en svan av en ful ankunge, en timme och plattat hår, sminkad och klar drog vi några droppar vin och bokstavligen rusade till bussen, som visade sig vara helt i onödan.

Mötte i alla fall upp Cassandra på Gullmars. Tuben mot stan, då Cassandra lekte alkis och hade vinflaskan gömd i en platspåse, eller a halva flaskan.  Såg ganska lustigt ut. Klockan var bara barnet när vi kom till centralen och Tess var kissnödig så det blev ett shot/toa stopp på vägen innan vi närmade oss det egentliga målet, CaféOpera. Något glad i mössan så ändrades attityden så fort man kom runt hörnet. Jag kände mig som en prinsessa, haha. Eftersom vi stod på listan så gled vi alla fall in, what a feeling. För övrigt var det ett väldigt internationellt ställe och en chans att få prata engelska. Det var en väldigt fin miljö, tror det var änglar i taket. Mycket trevligt folk och goda drinkar, drink. Man träffade till och med en och annan själ som man faktiskt kände. Runt två tiden hade jag så ont i fötterna att jag nästan grät, vilket tyvärr tillslut blev det lite mindre roliga slutet på en bra kväll, ber om ursäkt för det.


Uppe tidigt

Men funderar starkt på att krypa ner under täcket igen.
Har precis skickat i väga några trevliga och mindre trevliga mejl angående skolan och skolarbeten. Blir så trött på skiten ibland alltså, och har ju ingen lust att tappa motivationen NU. Vaknade i dag med en viss ångest, kändes nämligen inte som om jag skulle kunna ta studenten, av en eller annan anledning, förhoppningvis är det BARA en känsla och har ju som sagt fått i väg de där mejlen nu också så får vi se vad som händer. Dagen lär förövrigt bestå av plugg efter att jag har sovit några timmar, lat som jag är. Ska fortsätta på samhällskunskapen har jag tänkt, och tänka i lite större banor som det stod på mitt omdöme, får väl se hur det går. lycka till! Förutom det ska jag nog i alla fall kolla igenom historian så jag har lite koll på vad jag egentligen håller på med där, läsa ett kapitell minst i svenska boken, samt gå igenom hur man lägger upp en uppvärmning och varför man lägger upp den som man gör(praktiken!). Nu blir det andra avenyn!

Dags att tagga ner

Ska det vara så här? Nej fy fan, orkar inte känna så här, inte okej. Att känna är inte min grej så tänker inte låtsas om det.
Orka att jag anstränger mig så mycket att jag snart ligger utmattad på golvet och inte kan andas, jag menar så ska det väl inte vara!? Nej skäprning, känner att det går utför, så nu är det dags för mig att tagga ner, eller jag menar hoppas jag klarar av det, som sagt tålamod är inte min grej. Försöker andas.


Försöker vara duktig

Typ, och en sak som jag sagt så många gånger förut...jag ogillar teknikens "under" syfte just nu på datorer. Har som sagt täntk vara lite duktig idag och förhoppningvis har jag praktiken klar i morgon, annars vet jag inte vad jag gör. Hitills har jag i alla fall dammsugit rummet en snabbis, för första gången lyckats logga in på internet baken och då också betalat av min skuld till Morbror, perfekt. Försökt ringa kulturskolan, men det tutar upptaget så får försöka igen. Skulle precis ge mig på samhällskunskapen så visar det sig att halva arbetet inte finns, kul, bara att göra om. Lycka till! För jag är så grym på samhällskunskap och ekonomi för den delen. Fördelen med allt detta är att jag i alla fall tills nu haft tankarna på annat än en viss person, wuhu.

Nu ska jag fortsätta, och göra en kraftansträgning med samhällskunskapen så jag i alla fall gjort första uppgiften, då är jag ju typ klar för den här veckan. yes! ..bör kankse plugga lite naturkunskap också, den som lever får se.


Uppdate;
Har nu hunnit med allt jag borde göra...bortsett från samhällskunskapen som jag sitter och gör just nu, lite små stolt faktiskt. Lägger även till på listan att föra över pengar till mitt sparkonto, men det får vänta tills mamma kommer hem. Plus jag är lycklig jag fick praktikplatsen, det blir hur kul som helst. Ska bara våga ta för mig litemer den här gången!


RSS 2.0