Det närmar sig med stormsteg

I morgon är det mösspåtagning, det är sjukt vad tiden går snabbt. Det är dock fortarande mycket kvar att göra för min del eftersom jag blir tvungen att börja om på alla arbeten, men men. Senaste dagarn har ägnats åt projektarbete, klippa, klista och klippa och klistra, herregud tror jag aldrig mer vill se varken limm elelr sax, fy fan!! Men hur som helst känns det som slutresultatet blir bra. I morgon efter mösspåtagningen ska vi, ett gäng från klassen dra till Enköping för att ha lite chillgrill mys kväll, ska bli hur skoj som helst. Trots att det känns lite stressigt och jobbigt just nu så känner jag mig ändå oförskämt glad, tackar och bugar för den. Nu ska jag fundera närmare på vad jag ska ha på mig i morgon samt packa för Enköping.

Natti natti. <3

Svek och saknad

Jaha sitter vid gamla dumburken uppe på övervåningen eftersom min egna dator krashat, bra tajmin? nej inte alls faktiskt. Sitter på msn för första gången på länge och så såg jag vad du hette sist jag chattade med dig, kan inte säga mer än att det gör ont och att jag saknar dig mycket. Vet inte riktigt hur vi ska vidare här i från? Önskar bara att allt kunde bli som förut. Om bara några få dagar åker du dessutom, känns inte alls bra. Men men...svårt att bortse från det somhar hänt också, känns inte helt okej, blundar och önskar verkligen att allt var som förut.

Heldag i Enköping - hääääärligt!

Upp hyfast tidigt i morse, skönt, sol i fejset för fan, varmt och skönt. Klädångest som vanligt, men för ovanlighetens skull hade jag i alla fall gott om tid på mig, vilket var skönt. Vid halv tio ungefär ringde Sandra för att kolla om jag var vaken och det var jag ju :P Vi möttes vid centralen och tog tåget - Enköping here we come. Andreas med sin mor mötte upp oss på stationen och med två hundrar flåsandes i nacken -myyysigt! :P bara det av långt ut på landet för att fotografera. Vi skulle fotografera till vårat projektarbete, så här i slutspurten det skall vara klart på onsdag nästa vecka.
Hur som helst började vi med att fotografera alla hinder sedan fick Andreas och Zack (hette hunden så?) köra lite tricks och grejer med de redskap som fanns, därefter visade de runt oss på gården och vi njöt av det härliga vädret. Vi passade också på att fika i värmen och då också ställa några frågor till Andreas mamma. Gick hur bra som helst, innan vi drog iväg till stan igen passade vi på att själva köra lite agilty eller  i alla fall har lite roligt, typ köra slalom och hoppa över hinder. Sedan drog vi oss in till stan, käkade glass och kollade i affärer, jag köpte nya underkläder vilket jag inte gjort på år och dagar, så det var nice. En toppen dag verkligen, hade så himla kul och det var mysigt med hundarna och bäst av allt nu är vi snart i mål, heja oss! Sandra gumman vi är fan bäst, och Andreas är en guldklimp!!!

Skivor, skivor, skivor

Då har jag varit på årets andra skiva, i måndags kväll. Tema Las vegas.
Hade ingen outfit till skivan så ringde systet och bad henne hjälpa mig hitta en. Vilket resluterade i flertal timmar på stan med henne och hennes kompis, några plågsamma prövningar av klänningar,speglar och tillslut den perfekta outfiten så bar det av hemåt för styling, vilket innebar smink och hår. Kände mig riktigt bortskämt behövde inte göra något själv och tror att tjejerna hade riktigt kul, eller vi hade kul. Nicolina står och "drar" i håret och gör fin fina lockar, syster kladdar en jävla massa smink i fejjan och jag har ingen aning om hur jag ser ut, men kul hade vi och slutreslutet vart mer än bra , tack tjejer!!

Sedan bar det av till staden. Skivan var också lyckad mycket trevliga människor, dock försvann Cassandra hela tiden och jag var lite förvirrad i mellan åt, men det var kul i alla fall, dock något eller jätte trött,somnade på vägen hem och vart visst ingen skola på tisdagen var för trött...hm, skäms på mig.
p.s Måste bara säga att Idol Danny var på 7-eleven precis brevid krogen och att Amalia var så sjukt söt när hon stod där och väntade på att säga hej...hahah.

Påväg hem

Nu sitter jag i bilen med datorn i knät och är nu äntligen på väg hem.
Det passade perfekt att åka hem idag, när vi åkte blåste det nämligen värre en värst, hade ju inte vart allt för roligt att åka skidor i den vinden. Just nu är jag väldigt väldigt trött och varm för den delen...de här tabletterna tar kol på mig. I morgon är det tillbaka till skolan igen, vilket innebär full rulle och dessutom skiva på kvällen = klädångest! = illa!

Väg väg och mera väg är det jag ser framför mig...är förhoppningvis hemma till i alla fall tio. Saknar min säng, mycket, mycket. Lär sova som en prinsessa (A) tjollahopp.

Vårdcentralen

Den här fjällenresan bjuder på ett och annat...dock inga brutna ben eller armar bara en sju helvetes träningsverk eller vad det nu är. Dagen idag började inte bra...kunde inte sova igår för att jag var tvungen att gå på toa fem gånger på tio minuter inte okej, samt inte kunna somna för att jag hela tiden kände mig kissnödig. Så idag bar det av till vårdcentralen och lämna urinprov...vilket ioch princip hela dagen gick åt till. Blev en sväng till klövsjö också, men det var mest is i backarna så det var inge roligt, hasade mig ner på rumpan *suck* inte okej, ganska kass dag idag . Men men nu ska jag sova och i morgon blir det upp tidigt och städa klart sedan åka hem...och plugga, feeeeeest.

Fjällen

Nu är jag i fjällen tillsammans med bror, morbor, mormor och pappa. Vi bor i en liten mysig lägenhet med närhet till backen, nice nice. Solen skiner än så länge och jag är lagom röd och fin i fejset. Åkande har väl gått si och så med, men men det funkar, ganksa blöt snö och isit. Har än så länge åkt i vemdalen och björnriket i morgon åker vi även till Klövsjö. Än så länge står jag nästa på bena förutom när jag ramlade i liften i morse...det var lite väl brant och halt, fin fin kullerbytta vill jag lova. Har även hunnit smått med och plugga, gör vad jag kan och orkar igår somnade jag ifrån det men idag har jag gjort desto mer.  Sitter nu i sängen och funderar på att sova känner mig plötsligt lite nere och längtar hem även om jag har det riktigt bra här...

Pusss och gull

Åt helvete

Så känns det just nu. Var helt off på dansen och känner mig stor som ett hus inge vidare kul, men men vart bättre på showgruppen i alla fall, där vi fick pröva våra knallrosa kjolar och hårband som vi ska ha på uppvisningen. Måste erkänna att det såg både roligt och gulligt ut, men det blir riktigt bra. Trött och stressad, fy fan. HUr ska det gå med projektarbetet?!?! Vad kan man skriva om? det lutar nämligen åt att jag skriver en uppsats, för det här  går åt helvete. Så stressad att jag mår dåligt, inte okej.
Gläjder mig åt att jag fick ett trevligt svars sms av PLuttis i alla fall, alltid mys. Annars känns allt väldigt tungt just nu. Hoppas på att vakna med bättre tankar i morgon. Nu Ska jag hoppa in i duschen sedan kolla andra avenyn och förhoppningsvis somna gott.

Kortis

Fullrulle igår, satt och gjorde inbjudningar hela dagen i och princip. Klippa, klistra, klippa, klistra, och kram i händerna, men men nu är det nästan färdigt i alla fall. RInge PLutten och kollade om jag kunde komma dit. Så åkte til Pluttelutten och sov där, häääärligt. VI hann ut och gå en liten kortis också, riktigt skönt. Somnade ganska sent, men sov helt okej iaf. Fick rigning från jobbet så nu har jag jobbat, härligt välkomnade på jobbet av två glada ansikten som var glada att se mig, kul. Nu ska jag strax dra i väg och spela flöjt sedan blir det träning, dans i alla ära och sedan ska jag nog höra av mig till PLuttisen också.  So long.

Pluggångest

Jag som älskar att vara ute i sista minuten har rejäl ångest!!!
Hela helgen har gått och den har absolut varit tipp topp, tio poängare om inte mer. Men nu är det så att i morgon börjar verkligheten, minst sagt. Ingen tid att slöa längre. Har suttit och skrivit adresser på kuvert till studentinbjudningar och i morgon ska korten bli klara, men det är inte det jag oroar mig för. Nej jag har plugg upp till öronen känner jag och inte blir klar med någonting vilket är lika med rejäl ångest. I morgon SKA vård och omsorgsarbetet bli klartt och även samhällskunskapen, sedan tar vi en dag i taget, hinner jag mer i morgon så gör jag, vilket vore skönt annars en dag i taget måste ju vara enklast för att dämpa ångesten eller?! Studenten....snart för snart. Det som oroar mig mest just nu är ändå projektarbetet hur ska vi få det att gå ihop?!?!?! I morgon är det jags om ringer sandra med buller och bång sedan kan hända att det blir en resa till Enköping eller det MÅSTE det bli fall det allt ska bli klart i tid, heja heja.

Tjejkväll

Igår kom tjejerna över och det vart livat .
Vi drack vin och minglade , en hel del goda skratt men också seriösa samtal. Mestadels handlade det om sex och killar såklart. Riktigt fnissiga blev vi också allihop. I alla fall hade jag riktigt trevligt och det verkade tjejerna också haft. Cassandra sov kvar och somnade som en liten prinsessa när de andra gått. Jag diskade glasen sedan hoppade även jag i säng och somnade som en stock.

Busrus

Jobbade igår. Trots att vi bara var tre personer så gick det riktigt, riktigt bra och det var lugnt och skönt. Sedan kom chefen och frågade om jag kunde jobba över, självklart tackade jag ja och jobbade sedan till åtta. Vid fem tiden passsade jag på att ringa Pluttis för att kolla läget. Det roliga var att i samma stund som jag ringde var han på väg att skicka ett sms till mig, så kan det gå .

Han kom i alla fall till mig efter jobb och träning. Jag fick dampryck och kände att det var mycket jag var tvungen att hinna med och göra innan han skulle komma. Jag slutade jobba åtta och hans träning skulle sluta vid senast nio tiden. Lite stressigt vart det, han i alla fall både duscha, bädda rent dammsuga med lite hjälp av syster. Kände mig så himla nervös av någon rolig anledning. Vid ungefär tio dök han upp, då hade jag till och med hunnit torka håret efter duschen, skönt. Fortfarande lika nervös..väntade jag på att han skulle knacka på. Kände mig lite busig i all nervosititet, och eftersom jag hade vart inne och jobbat hela dagen gick vi ner och satte oss på skolgården, gick några varm och allt kändes så nytt på ngt sätt eller hur jag ska förklara mig. Knasigt. Kände mig buisg i hela kroppen, riktigt busig. Det blev ganska kallt tillsist så vi gick in och mös ner oss framför tv:n och pratade en massa. Efter en lång jobbdag sov nästa Plutten i mitt knä, sötis. Frågade åtskilja gånger om han hade somnat till svar skakade han på huvudet, haha. Senare förflyttade vi oss till min säng istället och tillsist somnade jag riktigt gott efter en lång dag.

Idag vaknade jag kankse vid sju tiden av solen, sköööönt. Han stannade till kvart över tolv, sedan var han tvungen att åka hem med bilen ( han lånade sin fars bil igår och han behövde den vid ett..)Hade i alla fall en super mysig förmiddag med honom. Vi låg och drog oss riktigt länge i sängen. Sedan drog jag upp honom för lite frukost. På menyn för frukost stod "fia" haha. Riktiga busungar, vet inte vad han gör med mig, men busig blir jag. Han tar fram det bästa hos mig ..för det mesta skall jag säga. Sedan tvingade jag med honom att duscha, sjukt mysigt. Härliga tider!
Inte nog med det så pratade vi en hel del om allt och ingenting igår också, vilket kändes väldigt bra. Den som lever får se angående vissa planer som ligger i luften. Kan bli skoj. Ska i alla fall försöka ses något oi veckan sedan eftersom jag äntligen har påslov, men måste dock plugga med tanke på att studenten står och bankar på dörren. var hur som helst skönt att bara ligga och prata. det gillas!

myspys, allatiders.


Den som lever får se

Under tiden vi hade gäster passade jag på att smita iväg och ringa Pluttis. Tyvärr prickar jag alltid in mina samtal perfekt, han tittade på fotboll, haha. Så jag sa att jag skulle ringa i pausen om jag var vaken och det var jag såklart. (A)

Han verkade i alla fall lite piggare idag , stackarn som alltid är sjuk....vi pratade ett tag, det var mys. Han fråga hur det gick i skolan och så där, och så söt, han peppar mig alltid pluttelutten. Eftersom jag är ensam i helgen, underförstått att jag tycker att han kan komma på besök, tyvärr är även detta alltid lika bra tajmat, dock inget bestämt eller inte bestämt, men den som lever får se, kankse kankse kommer han hit i morgon, annars ska jag fan komma till honom....punkt slut. Och det blir också allt för ikväll ska upp och jobba klockan sju i morgon...men har i alla fall påsklov nu och grymt mycket att göra...studenten snart, yeah.

Och så har även min pappa blivit gubbe..

Eller hur man ska utrycka sig. Pappa fyller i allafall femtio bast idag och det har vi märkt det senaste dagarna..timmarna framförallt. Vågar man säga femtiårskris kankse?

Fick i alla fall upp hela familjen till att sjunga och käka frukost på sängen i morse ( de andra har lov medans lilla mobbade jag går i skolan, taskigt värre och inte helt okej.) Sedan bar det av till skolan som förövrigt var en riktigt berg och dalbana och gud så trött jag var. Nyss hade vi gäster, familjen Johansson, Olsson, mormor Micke mf har varit här och ätit tårta, lika trevligt som alltid (: Hoppas pappa är nöjd och att det inte krisar allt för mycket...hm. I morgn ska han och mamma dessutom åka till Uppsala på lite egentid:P


Chilldill kvällis

Nej men kanske borde funderar på att sova..
Tjejerna gick precis hem och nu är man ensam igen. Vart lite jobbigt ett tag, tills jag ringde Pluttis och fick höra hans röst, då kändes det bättre pinsamt nog, kände mig smått patetisk...jaja så kan det gå.
Har i alla fall suttit ihptrycka i mitt lilla rum och snackat allt från gamla minnen till sex ...ts. Så vi helt enkelt. I alla fall underbart härligt och käkat en massa onyttigheter. Nu är det dock dags att sova ...skola i morgon eftersom min skola inte är som andra.

Tjollahopps

INTE INTE INTE!

Jag saknar INTE dig, vill INTE ha dig nära...INGENTING!
Vad försöker jag med, jag smsar med en vägg? får inget svar...och ännu roligare är ju att jag lyckas drömma om dig hela tiden också bara för att....SLUTA! Bebis...
Vad fan är det med mig och killar!?!?! :(:(:(:(:(:(

Hello 80's

Första studentskivan igår då, sjukt kul. Älskar fan att man får klä ut sig det slår ju det mesta. Dock jobbade jag till halv tio så bytte om det mesta på jobbet samt smygsöp lite i omklädningsrummet, skämt och sido för att sedan möta upp Cassandra på medis, hann dock hela vägen till gullmars.
Sedan vart det ombyte på en mc donalds toalett och med tanke på min tio poängare till outfit så var det ganska roligt. Tur hade vi som mötte ett gäng grabbar som skulle till samma skiva när skivan tyligen var flyttad från Götakällare till Metro ännu mer tur att jag faktiskt hittade dit. Killarna som vi förövrigt spenderade en hel del tid med under kvällen. Mycket trevligt mycket trevligt. Det var verkligen så himla kul. ROligast av allt var att vi hade helt klart snyggaste outfiten på hela skivan, jag hello 80's i body, väldigt rosa leggings, pumps och benvärmare självklart ett rosa bandband och tofsen på sne, och pricken över i glittrigt rosa ögonskugga, den ni. (; Lyckad kväll!

French hotdog med vitlöksås!

Har precis kommit hem från krogen. Han dra i mig hela två french hot dogs på gullmars vilket gör att jag mår smått illa bara av tanken, men och andra sidan fick vi massa goda skratt när det gäller french hotdog med vitlöksås, fritt för egen tolkning. 
I alla fall eftermiddag spenderades i solen tillsammans med Cassandra, syster och hennes stört sköna moder, underbart och så sjukt varmt, var ju så man vart lite tomatig, ts.
Sedan städade jag och far lite här hemma och sedan kom mina gäster, BEAAAAAAAAAAAAAA och Johanna samt Lovisa. Nu är ÄNTLIGEN Bea hemma igen. Vi förade ia alla fall här hemma med lite vin, massa glads skratt och hann sedan precis med bussen mot stan. Sedan möttes vi av en vak pt på Bauer som visst inte hade någon lust att kolla leg utan visst hade lite problem med galsögonen så det var bara att säga hur gammal man var så fick man komma in, HAHA dagens skämt. Sedan dracks ett dyrt glas vin på Bauer och kvällen slutade tidigt på Daisys med lagom många skratt och french hot dog med vitlökssås, mums. (;


Du.

Hur svårt kan det vara? Svårt?..
I helgen åker han till Borås, allsvenskan drar igång. Vet hur mycket han älskar fotbollen så inte mig emot men varför just denna helg? ytterst dålig tajming, eller så får jag se det från den ljusa sidan, mer tid åt att INTE plugga, hm.

Du Du du dU duDuDU du du.
Dina andetag tättintill
Dina mjuka läppar
Din röst
Din hand i min hand
Dina ben traslade kring mina
DuDuDududduUDuIDu.

Vad är det för fel på mig?!?!?! Bara shabbel och åter till pluggandet.


Två månader kvar, dags att lägga i högsta växeln.

Det är nu cirkus två månader kvar til studenten, vilket förut har verkat som en evighet. Det är hur som helst dags att lägga i högsta växeln nu och försöka hålla den vid liv, vilket kan men får inte vara ett problem. Har i alla fall mejlat det flesta lärarena om min målsättning och fått en klarare bild av hur jag förhoppningsvis också ska nå dit. Förutom detta så är våren påvåg, och  vädret gör mig något gladare så ska nu passa på att sitta ute och plugga eftersom det är underbart väder minst sagt, yeeah. Föresten är det bara jag och pappa hemma tills på söndag resten är i fjällen, tjollahopp.

RSS 2.0