Det löser sig till sist

Det löser sig visst alltid till sist.
Precis hemkommen från att ha suttit barnvakt. I alla fall Sanna ringde och de som igår var ett problem är nu löst. För övrigt vaknade jag väl och faktiskt var på bättre humör än igår, kankse kändes det bara som att allt skulle bli bra, allt skulle lösa sig på ett eller annat sett och att det inte spelade någon roll. I alla fall nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir jag skjutsad till älvsjö och käkar middag med goda vänner och sedan blir det visst ngn fett seriös fekke i Fruängen.

So long suckers.

Nyårs kaos..som alltid!

Jag säger väl som jag antagligen säger varje år, fy fan bojkotta nyår. Denne kväll känner jag mig mest bara ledsen, arg och jag vet inte vad, har alls ingen lust att ha i morgon. Det får gärna bli i över öve rmorgon nu på en gång. Tanken var att jag skulle på middag och sedan fest med några vänner, men nu vet jag inte riktigt. Har ett och annat problem och lösa och vet inte alls hur jag ska få tiden att gå ihop, middagen börjar vid fyra i Älvsjö och innan dess sitter jag barnvakt i Vendelsö, lyckat. I bästa fall blri jag väl hemma och träffar en god vän, den som lever får se....antar jag.

Gott nytt jävla år.

Killar släng er i väggen

Idag var det tjejdag/kväll som gällde med bästaste Sandra. Har längat i flera dagar nu att denna dag skulle komma, haha knas. Men i alla fall efter ett och annat missöde, så kom vi båda tillslut till Skärholmen där vår dag började med god mat. Då vi kom fram till att det var bättre att äta än att dö. Efter att vi fått mat i magen sprang vi runt i Skäris i hopp om att hitta en snygg outfit till morgondagen, vilket jag måste säga inte var det lättaste. Från affär till affär och det verkar helt enkelt som att det bästa var utplockat, ingen lycka där inte. Shoppingen slutade tillsisit lyckligt för min del då jag hittade tre par skor, där ibland uggisar som jag så länge dreglat över, så inköpen vart ett linne på H&M som jag troligen kommer lämna tillbaka och tre par skor, alltid något.


 Stötte på en och annan främling i Skäris också, bland annat Sanna och Maddis. Det bästa inköpet vart ändå oc-boxen som Sandra köpte och som vi sedan begav oss hem till henne och titta på och mysa såklart. TIll detta blev det godis, ben and jerrys som jag åt för första gången i mitt liv och faktikst blev lite småkär i såklart, godis cola och andra godsaker, och pricken över en en jävla massa gossip. En mysig dag för bara oss, detta gör vi om snart gumman :) !

Äldreomsorgen - Ibland hatar jag mitt jobb!

Jobbade igår och visst största delen av dagen/tiden var det toppen som för det mesta. Men nu kommer vi till det som jag verkligen hatar med mitt jobb, nämligen den dåliga atityden som helt klart finns och alltid kommer att finnas. Min irritation börjar på morgonmötet ( jag brukar inte jobba morgon oå veckodagar så har inte varit med på morgonmötena sedan i augusti) i alla fall blir inte bara en men dock framförallt en i personlen jätte upprörd över en sedan småsak som att nästa år kommer man göra sjukanmälan via internet, hallå!??! vad är problemet?!? hur som helst sitter dennes attidtyd i resten av dagen, går me dhuvud mellan benen och är allmänt grining, orka.

Pricken över i så kommer nästa till kvälls passet . Till en början Strosar denna person omkring och tror sig vara överhuvud, vilket innebär att hon delar ut order till oss andra medan hon själv står och klappar sig om magen. Såsmåningom när hon inser att jag fortftarande råkar vara kvar på jobbet, ja varför då inte övergå till personangrepp. *suck* säger jag bara. Men det som ändå gör mig mest upprörd är att folk glömmer bort att vi jobbar med människor, att attityd och bemötande är bland det viktigaste som finns. Plus att dessa människor är sjuka, vilket innebär att det skall delas ut medeciner och detta ska göras under vissa tider, vilket om det glömms bort ( ja , det händer tyvärr) skylls gärna på någon annan, istället för att man bara tar sitt ansvar och framförallt bör man väl tänka på den boende i första hand, eller har jag fel?!?! Men vaddå det som gör mig mest uypprörd är ändå att det ens glömms bort, nej jag blir tokig. nej nu är jag så arg a tt jag inte riktigt vet vad jag ska skriva längre...så detta får bli mina sista ord om detta. FAN TA ERAT ANSVAR!!!!!

Hem ljuva hem!

Vet inte om jag ska säga äntligen, men nu är jag i alla fall hemma igen. Veckan i fjällen var lyckad och det känns skönt att vara hemma. Vi har haft prima väder och åkt sjukt mycket bräda hela veckan, så känner mig ganska nöjd, skulle kankse vara ännu mer nöjd om jag lyckats bli grym på brädan, och framförallt vara mindre rädd men det kommer, eller?

I morgon är det jobb som gäller. I detta nu vill jag verkligen inte påstå att jag är taggad, men men pengar är alltid bra att ha för den som slösar.

Livet, livet ,livet..eller något!

Äntligen hemkommen så packade jag upp och sedan ringde jag Sandra, vi pratade ex antal timmar, det var trevligt. VI har kommit varandra närmare på senaste tiden och bara haft så sjukt jävla kul tillsammans vilket härligt. I alla fall skulle man väl kunna säga att vi pratade om livet...eller kankse mer föröska förstå sig på vad  man går igenom och varför. Men den sanna frågan på det är väl kankse att det inet är meningen att man ska förstå, flumm, flumm och ingen fattar någotning, vi kan ju i alla fall hoppas att Sandra somnade gott och att hon förstod något av det lagom vettiga jag försökte få sagt ikväll och om inte kan vi alla fall hoppas att det fick henne på andra tankar.

Nej nog flummat och sova sova dags.

p.s
Saknar Saknar Saknar!!

Ser fram emot..

Finn en hel del jag ser fram emot kommande dag och vecka för den delen. Framförallt ska det vki super skönt att få sova i sin egen säng igen!!! Äntligen!!! Sängen här är alldeles för liten för mig, jag bara bökar omkring hela nätterna och sover jätte illa...aja vidare på listan vad jag ser fram emot.

Förutom att sova i sin egen säng blir det nog också skönt att komma hem. Men innan vi drar oss hemåt ser jag fram mot det sista timmarna i backen i morgon förmiddag/morgon, det ska bli riktigt kul.
Kommande vecka ser jag fram emot att öppna paketen som ligger under granenm träffa Sandra sötnosen och mysa skvallra och ha det bra, sedan nyår tillsammans med Sanna och co/. Och sist men inte minst förhopningsvis träffa Pluttis om han lyckas göra sig hemmastadd hos sin far än.

Glader men något slutkörd.

Sista dagen i fjällen

Jupp idag blir sista dagen här uppe för den här gången, känna lite små trist, men och andra sidan också lite skönt. Dagen idag kommer väl bestå av backen fram tills den stänger om jag inte dött innan dess. Ska även ha ännu en privatlektion i backen idag, denna gång bara på en timme, men den timmen lär vara lagom intensiv för en gamling och tjockis som mig. För övrigt hoppas jag på att även idag få en skymt av solen, för det var så himla skönt igår.

Kvällen kommer troligtvis bestå av packning och städning, inte fullt så roligt men men i mrogon åker v hem.Men innan dess ska jag ta vara på även denna dag (A)

Hem ljuva hem!

Julhunden

Jag har fått en julhund...nej ingen riktig vovve, nej en mjukis vovve med en väldigt gullig tröja på sig. Jupp detta var julklpappen som jag så länge varit nyfiken på och nog det som kankse bara kankse fått mig att längta lite extra efter julafton. I alla fall sover den numera i min famn om nätterna och kramas och pussas också en del på, gullevovve, lite extra jul till den.


Julafton!

Igår var det ÄNTLIGEN julafton till min stora lycka. Min julafton firades då givetvis här uppe i fjällen tillsammans med familjen. Satte på mig mina underbara sockor som jag fått av mormor på lilla julafton och sedan gick jag upp och åt frukost. Efter frukosten väntade backarna. Dock bjöd inte backarna på det jag hade förväntat mig just denna dag och det blåste motvind, vilket innebar att jag gav upp efter knappa fyra åk och gick hem = somnade i soffan!

Sedan den självklara svenska Kalle på tv:n och hela familjen i soffan, som hör julen till så att säga. Därefter anlände en liten nisse , tomtenisse alltså, nämligen min lillebror och det delades ut julisar. Många fina klappar och fler väntar hemma si Stockholm under granen. Sedan bjöds på julbord på wärdshuset, som också blev det första julbord där jag för en gångs skull ätiit lagom mycket, haha. Det var nog det hela...så att säga.

En hälsning från fjällen..

Nu är det jul igen, nu är det jul igen...okej inte riktigt än, två dagar kvar!
I alla fall nu är jag i fjällen med familjen. Resan hit gick snabbt och bra, det enda jag skulle vilja klaga på är att det var jävligt trångt i bilen med all packning, får nog vara tacksam att jag sova största delen av bilfärden, så skööönt.

Nu är vi inne på vår andra snart tredje dag. Det finns gott om snö och det är vitt i och princip överallt, riktig vinter och lagom kallt, dock måste jag nog få klaga på att det blåser som bara den, vilket gör det svårt att åka. Trots detta har både jag och systet testat våra nya brädor och det går tro det eller ej riktigt bra för mig att åka, hääärligt. Nu ska jag joína de andra vid tv och äta lite ost.

Lilla julafton

Eftersom vi åker till fjällen på lördag så passade mormor på att bjuda in oss till lilla julafton hos henne denna kväll, detta för att bli av med så månag stora paket som möjligt tills resan, men givetvis mest för stämningen skull. Och om jag ska vara ärlig så räknade jag med att det hela skulle bli katastrof men måste nog erkänna att jag hade helfel och det blev toppen, hela familjen var samlad, god mat och framförallt skrattade vi och hade kul tillsammans, kanon!

Och som pricken över i fick jag av mormor allt jag önskat mig nämligen, en super gullig och varm pyjamas, likaså sockor ( allt i rosa!) tre par olikfärgade örhängen, tipp topp.

p.s
Julkvällen avslutades tillsammans med syster, för mycket onyttigheter och Grinchen såklart, mys!

Julavslutning och en och annan oväntad händelse

Idag var det dags för den årliga julavslutningen....i skolan så klart. Trodde jag försovit mig rejält då jag låg och drog mig ett bra tag i sängen men hann faktiskt i tid, vilket bara händer någon gång om året ;) i alla fall..
Årlig julavslutning innebär också årliga avslutningslekar, och tyvärr vann inte mitt lag i år heller, men det var mysigt i alla fall. Sedan fick alla en varsin julklapp av Henke som jag eller tja vi inte fick nämna vad det var, så jag är tyst.

Efter allt detta bestämde vi oss, jag Sandra, Andreas och Robin för att dra till stan och till en början fika men sedna vart det kolla i en och annan affär, och tillsut vart det inte fika utan lunch på Max, där Andreas skulle ragg på en och annan tjej så att tretton skulle bli femton, skämt och sido. Vi träffade också på en mystiskt fyllo som skulle ge Andreas gratis stryk för att jag sa att Andreas var ett klantarsel...haha ja det var nog mest roligt om man var med men i alla fall.

Hoppas vi ses snart igen.

Nyfiken

Sov som sagt hos Pluttis i natt. Sova vet jag dock inte om jag vill säga att jag gjorde så mycket, hade så jväal ont i huvudet hela natten så sov typ knappt någonting. Vi har i alla fall bytt julisar nu, eller tja vi bestämde oss ju för att öppna dem på julafton, mer spännanade så kankse. Han påstod att han inte var bra på att slå in paket, tycker i alla fall att det var jätte fint *ler*. Dock är jag nu så nyfiiken att jag spricker vad som är i paketet, framförallt för att han ville se min min....återstår att se.

NYFIKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!


Lite ändrade planer

Inget ont som inte har något gott med sig eller vad är det man brukar säga?
Igår sov jag länge länge och när jag vaknade och sedan typ halva dagen gått och jag får ett sms av Pluttis som inte kunde ses på Fredag, nej då ramlade min dag samman och humöret föll direkt.

I alla fall slutade dagen/kvällen prima tillslut. Kom iväg med mitt lagom stora paket till Cassandra trots att snöret gick sönder och paketet färgade av sig, för att jag var dränkt av regnet. Sedan vart det shopping med Sanna och Sverre i x antal timmar för att ÄNTLIGEN hitta julklapp till Pluttis nu är det bara att hålla tummarna på att han gillar den också., nervöst.
Sedan på sen sena kvällen sov jag hos Pluttis och det var lika mys som alltid om vi bortser från att han var tvungen att jävlas lite på morgonen, retsticka. Och förövrigt så ska han flytta till sin pappa lagom till jag kommer tillbaka från fjällen, spännande.

Planering..

Jahja...nu verkar det i alla fall som jag har en någorlunda hållbar planering för veckan, dock är det redan tisdag förmiddag men i alla fall.

Om Pluttis inte har något bättre för sig kommer han hit och sover och julmyser på fredag och innan dess blir det lilla julafton hos mormor. Ikväll blir det hjälpa Annie med dansen, vilket innebär vara smakråd och få hjälpa till med koregariferna, skoj skoj. I morgon förmiddag ska jag träffa Pärlan för att julmys och byta julisar, sedan på kvällen blir det en sväng i skäris för att äntligen få Pluttis julklapp färdig *pustar ut* har en hel del belsusångest gällande denna, men kör bara vettja, efter det julmys med Sanna och sova där. Torsdag bjuder på barnpassning vilket blir spännande. Och sedan på lööööördag så bär det av till kallare land. Tjiohej!


Helt slut

Det är tisdag och jag är helt jävla körd. Klockan är snart halv tolv och jag har knappt stigit upp. Har som sagt jobbat hela långa helgen och nu även länge igår och efter det gick vi flera timmar i forum för att shoppa den sista och avgörande julklappen...där det sedan också stängde fem minuter för tidigt så fick ingen julklapp, lyckat. Nu ligger jag i alla fall fortf nerkrupen i min säng i kylan. Funderar på att bara sova ett tag till...hm.

Låååååång helg

Var som sagt uppe med tuppen i lördags och sedan efter det har det bara varit full rulle. Sent på lördagskvällen då nattpersonalen hunnit komma ringde telefonen och det ena ledde till det andra och så vart det även en låååååång riktigt lååååång söndag på jobbet då jag jobbade dubbel halv åtta på morgongen till cirkus halv tio på kvällen.
Det är tur att det i alla fall är rolig människor på jobbet...hehe. Trots att man klagar en hel del om både det ena och det femte så är det ju faktiskt trevligt och gosigt på jobbet för det mesta. Nu ligger jag här och fötterna värker en gnutta men framförallt känner jag mig stressad då jag försöker få veckan att gå ihop...

Vad händer i veckan med en del frågetecken...`?!

Måndag - Jobb och julklappsshopping + slå in julklappar
Tisdag - Lämna och Hämta lillebror på träning + egen träning
Onsdag - Träffa Sanna, bak plus julklappar(?)
Torsdag - Barnvakt
Fredag - Pluttis (?)
Lördag - Packning + Sälen!


Uppe med tuppen

Gick inte och la mig fullt så tidigt som jag hade tänkt mig i går och inte var det lätt att komma upp i morsen...men jag kom upp. Eftersom jag inte sprang igår så hade jag bestämt mig för att springa en runda på morgonkvisten istället. Det var segt och det var framförallt mörkt. Det vart i alla fall en runda tillslut, dock inte lika lång som vanligt utan ungefär tio minuter kortare men men.
Sedan vart det frukost och upptäcksfärd till främmande land. Främmande land = Gamla Lyckebyvägen. Skulle provsitta barnvakt hos några vänner. var typ nervös, men det gick hur bra som helst och roligt var det  också, så ska sitta igen på torsdag. Och eftersom jag ändå är uppe och igång tänker jag mig nu att jag ska slå in julklappar och kankse orkar jag vara så kreativ att jag skriver ett och annat julklappsrimm, den som lever får se.

Trevlig Lucia.

Glöggmys

Igår kväll vart en lugn och mysig kväll. Planen var att jag skulle ut och springa, men kan inte påstå att jag hade någon större lust med tanke på att när jag tittade ut genom fönstret så öste regnet ner, trist och hur kall och blöt skulle jag inte bli? Låter väl som en annan dålig ursäkt men vart i alla fall inget av det.

Vid sex tiden någon gång kom resten av familjen hem, det blev middag och sedan begav vi oss till familjen Olsson på glöggmys. Även familjen Johanssson var där. Det var verkligen toppen att träffa alla igen, det var vädligt länge sedan sist. Måste dock säga att jag inte vet om jag är så mycket för glögg,men pepparkakorna var i alla fall bäst!

Dåligt samvete

Om det var kaos igår så känns det som det är lika mycket kaos idag, fan jag orkar inte. Det gör så ont att känna, så försöker låta bli men det gör ju bara ännu mer ont när jag inte känner något, eller när jag försöker förtränga det som gör ont.  *suck*

Lisa kom nyss förbi, då jag bette henne om en pratstund då jag känner att det finns så mycket i mitt huvud just nu. Och vet dessutom att hon har fullt upp, men när hon satte sig här och hon fanns här så försvann de där orden, för jag orkar inte och vill inte känna efter. Jag är för rädd för att känna smärta och har för mycket stolhet för att gråta och visa mig svag. Pricken över i så var jag ju inte på dansen i tisdags så Annie hade skrivit till mig på Fb och undrat hur det var med mig.Sjukt dåligt smavete, vet inte vad jag ska säga eller göra? Fuck! 

Kaos

Det är väl det minst man kan säga om gårdagen..
Som jag skrev tidigare så var ju tanken att jag skulle träffa Pluttis. Kom heller aldrig iväg till skolan men blev faktikst klar med näst sista uppgiften i människan socialt och kulturellt, nice. Åter till kvällen i alla fall..
Ska väl kanske inte gå in så mycket i detalj på vad som hände, men det var tjafs, missförstånd, jävligt kallt och en jävla massa tårar. Men efter mycket om och men kom jag i alla fall hem till Pluttis och hans varma famn, vilket var minst sagt ...lycka!

Sitter nu i skolan och lallar, lite lagom ensamt så där. Ska läsa på om migration för att förhoppningsvis kunna göra prov om inte i eftermiddag så i alla fall i morgon, sedan är det "bara" specialidrotten kvar, wuhu.

Nytt jobb

Jag har fått nutt jobb!!! barnvaktsjobb...hihi.

Igår när jag krypt ner  för att sova fick jag ett telefonsamtal från J. och familjen E. om en förfrågan fall jag fortfarande var intresserad av att sitta barnvakt åt deras små, självklart så sa jag ja och ska dit redan på lördag och provsitta. Ska bli kul men är på samma gång jätte nervös, tänk om ungarna inte tycker om mig, eller något sånt, detta återstår att se.

Håller på att bli sjuk?

Tror jag håller på att bli sjuk och det suger så här innan jul.
I måndags somnade jag fån pluggandet med papprena på golvet och igår somnade jag från tv redan vid nio, vad är detta? Plus att  jag har ständigt ont i huvudet, blää. Verkar inte bättre än att jag håller på att bli sjuk.

I dag är det onsdag och jag valde att stanna hemma och pugga så ska strax sätta igång. Svårt att komma upp i morse trots att jag somnade tidigt igår. Hoppas även att Cassandra inte för sur för att jag somnade i från vårat projekt men var så sjukt trött. Förlåt vännen.

Fick ett oväntat sms av Pluttis här om kvällen, så ska troligtvis träffa honom ikväll också, blir mys. Skulle vilja julbaka, eller göra kolor som vi gjorde förra julen, men men drömma är tillåtet och som sagt det blir mys oavsett. Förövrigt är det nu bara två veckor kvar till julafton, så idag ska jag även slå in mina juklappar och fortsätta klura på vad Pluttis ska få.

Solong.

Got a lot on my mind

Vet inte om det var fel eller rätt men har i alla fall skickat iväg ett mejl till Lisa ihop om att kunna prata lite. Stackarn har väl fullt upp så här innan jul, och som grädden på toppen kommer då jag, aja gjort är gjort och förhoppningvis löser det sig.

Det är inte det att jag inte mår bra just nu, jag känner mig faktikst ganksa tillfreds med livet. Men på samma gång så känner jag mig lite utom mitt eget skal, jag försöker leva varje dag och vara positiv, vilket jag hitintills tycker jag lyckas ganksa bra med och är stolt över, men vad hände med alla känslor? Vart tog dem vägen? det är som de är som bortblåsta. Förvirringen är total...

Har fortfarande inte kommit igång med pluggandet...suck. Saknar Sandra faktiskt och vårt flumm men om några timmar så får jag skratta, ser jag fram emot. tss.

Seg morgon

Gick och la mig hyftast tidigt igår, eller nej vänta jag menar jag somnade med pluggandet brevid mig, så trött var jag. Skönt i alla fall att komma i säng tidigt. Trots att jag gick och la mig tidigt så kom jag inte upp i morse, och här sitter jag nu...hemma fast jag borde vara i skolan. Men men skriver detta, sedan pluggar jag hemma någon timme och drar så jag är där till lunch och kan umgås lite med Sandra, vilket blir kul. Ska kolla andra avenyn, sova lite på borden kankse, ja det gamla vanliga ;)

p.s
Tycker inte längre om tisdagar, ds.


Några peppande ord

Dagen började inget vidare, kändes lite jobbigt, men anyway det löste sig. Möttes av en trevlig överaskning när jag väntade på Tvären, TINA! trevligt, trevligt fick sällis ända till årstaberg, småsnackade lite och så där, bland annat om julklappar och vad som händer på nyår.

När jag väl anländer till skolan ber jag Carro öppna klassrummet, och i samma stund frågar hon hur det går för mig och jag svarar lite tveksamt, si så där och hon gav mig några riktigt peppande ord bara genom att säga att jag inte skulle ge upp! kändes bra.

Nu är dags att sätta i gång och plugga, ska se till att skriva klart om rasism idag, och göra lite research på specialidrott A också när jag är igång.

Julklappsshopping och pyssel

Lördagen fick jag stiga upp tidigt eller det var i alla fall meningen, men med tanke på gårdagens tidiga bedtime så vart det kankse inte riktigt så. Kom dock upp till sist för att först ge mig hem och för att sedan göra mig i ordning för skäris och julklappsshopping tillsammans med Sannisen.  Det vart lite stressigt på slutet eftersom jag skulle hem senare och pyssla med några vänner, men alla julklappar förutom Pluttis är nu avklarade.

På eftermidagen´/kvällen vart det pyssel med familjen O. och barndomsvännen Tess. Det vart ett och annat plockande. jag och syster gjorde smycken, det var väl kul men också jobbigt. De andra gjorde typ julkort. Sedan bjöds det på Tacos och stjärnor på is final och där efter en dokumunetär om Britney Spears liv, som jag nog vill säga vara mer än intressant, look and learn, typ.

Inspirerad

I fredags när jag kände mig så där glad fick jag en gnutta inspiration. Har funderat i flera veckor på att börja springa igen, men aldrig riktigt kommit i fas, utan istället bara för det mesta kommit hem och somnat i sängen och bara skitit i allt. Men i fredags när jag kom hem umgicks jag först lite med mormor, mor och styster innan träningskläderna faktiskt åkte på och sedan ett tag senare bar det av, det var riktigt jävla skönt, tror jag sprang cirka en halvtimme, det gick nog inte så jätte snabbt men det var underbart.


Flummigt värre

Något segt att komma upp idag, kom till skolan först vid halv tolv skulle jag gissa på och har ännu inte börjat plugga, segt! Sov hoss Pärlan i natt och innan dess så sov jag hos plutten och innan dess Pärlan och så vidare, så min mor är något irriterad för jag inte har sovit hemma på hela veckan, men men.  Har väl nästintill lovat att sova hemma ikväll, dens om lever får se.

Idag är jag i alla fall sjukt glad, sitter i skolan just nu som sagt, flummar järnet med Sandra hur härligt som helst, vi har bara så sjukt jävla kul, me like. Så här kan det gärna få fortsätta resten av terminen och nästa termin med, hihi. Jag älskar att vara glad det är det bästa som finns :)

En spark i baken och lyckorus

Den här dagen har väl varit lite upp och ner, men efter ett och annat samtal lider jag nu av lyckorus och har bestämt mig för att den här dagen/kvällen kommer bli toppen för jag tänker vara glad och köra järnet, för här är jag!
Allt blir vad man gör det till och det är lätt att glömma bort ibland...eller jag menar jag glömmer det för ofta.

Lycka, lycka lycka lycka det var ordet.




Julshopping

Idag är det dags för första julklapps shoppingen, kankse sista också , det återstår att se.
Sitter just nu i plugget och örm pluggar. Om cirkus fyrtiofem minuter drar jag för att möta pärlan för att sedan ge oss ut och shoppa julklappar på stan. Ska bli riktigt roligt, tycker om julen, den ger mig en påminnelse om allt som är bra!

RSS 2.0