Julstämning

Sitter hemma, huset är tomt, de andra är på genrepet av stjärnor på is, jag skulle också följt med om det inte var så att jag skulle jobba.
Nu sitter jag i alla fall och lyssnar till julmusik, dricker te och ska käka en macka också innan jag drar. I alla fall föll en gnutta julstäming över mig, trots att det är mer grått ute än vitt. I morgon är första advent och jag längtar som sjutton till julafton!

Jobbet väntar..


Chill Chill Chill

Har haft lite extra engeri i dag då jag möjligvis sov lite väl länge i morse, pallade verkligen inte gå upp, och inte fan blev det något plugg gjort idag, men orken har inte funnits riktigt. Hade i alla fall lust att hitta på något ikväll så messade liet folk, och tillslut hamnade jag i Sandsborg. Mimmi bor i en polares lägnehet här. Så det har blivit att röka vattenpipa dricka lite öl och bara chilla, nice.

Nu sitter jag här och skakar troligtvis för att jag är trött och frusen, kankse tid att tänka på sängen? maybe, maybe.

Glömde att nämna att jag fikade med pappa idag, vilket var mys. Och när vi satt där på Cafet så dök Carro och hennes dotter upp och gjorde oss sällskap. Mys! Pappa dotter tid, med gott sällskap.

Avskedsfika

Avskedsfika hos Bea ikväll, då hon åker till Australien på lördag och är borta i flera månader om hon ens kommer tillbaka, vem vet hon kankse kärar ner sig i någon där borta och flyttar dig, you never know ;) haha.
Vi var inte så många men det var mys i alla fall och kommer sakna na. Gav henne en liten kanin att ha som maskot på resan.


Trist

Tja vad säger man!? Det är tråkigt när vissa människor inte förstår att man vill dem väl utan istället vänder det till något negativt. Ännu mer synd att folk slutar leva, och bara ger upp istället för att bara göra det bästa av sitatuionen, trist.

Ännu mer trist är verkligen att det känns som att vad jag än säger till dig så spelar det ingen roll, utan det känns som allt jag får tillbaka är typ för tillfälle ingenting mer än typ "hat"...vet inte riktigt vad jag ska ta mig till med dig hjärtat.  VIll banka in i ditt huvud att jag bryr mig om dig, men hur? Det som gör mest ont är att det känns inte som att något jag gjort för dig betyder någonting, ingenting alls. AJ, det gör riktigt ont.

Vem var det som kom hem till dig mitt i nätterna och tröstat dig? Vem stod vid din sida när allt var skit? Jo jag om jag inte minns fel, men vad hände med det. Gumman för fan ta dig i kragen, ge inte upp nu, och det är aldrig för sent. PLS!

Vintermys!

Sent i går kväll bultade jag på mig både termobyxor och skidjacka för att ge mig ut  och träffa Pärlan. Klockan var vällan någon gång efter tio, närmare elva skulle jag tro. Möttes på halva vägen, det var förövrigt en mycket vacker vinterkväll och inte var det kallt heller, tror det till och med var plusgrader.

Pärlan hade något som klirrade med sig i en väska och till min stora lycka hade sötnosen fixat varm choklad, hur mysigt som helst var det. Fotade lite vinterbilder med mobilen också. Sedan drog vi hem och hämtade mina grejer och sedan drog vi hem till Pärlan och snackade en masa skit innan vi gick och la oss.

natti natti

Plugga var det ja...

Gav upp skolan efter x- antal timmar och drog mig hem, då jag kände mig något ostabil. Nu sitter jag i köket oc huttrar trots att jag har tre tröjor på mig, tunna strumpbuxor, leggings OCH mjukisar. Har dessutom sprungit runt hela huset och tänt ljus ihopp om att det skulle ge lite värme, men lite bättre blev det faktiskt tack och lov. Nu är det väl på tiden att jag sväljer stoltheten ännu en gång och skriver klart de två resterande samhällsuppgifterna så jag i alla fall gjort något vettigt idag.

Lycka till.

Hemskt och inte helt okej!

Sov som sagt hos Plutten i natt, det var underbart, om jag vågar utrycka mig så. Dock trött på att jag ska vara en sådan jävla krävande människa/blyg och tråkig, det får fan vara slut på det.

Haha vi bråkade typ lite smått om täcket hela natten, ena sekunden var man så varm att man inte ville ha täcket och sedan vart det så otroligt kallt att man trodde man skulle frysa ihjäl, så det slängdes typ fram och tillbaka, plus att jag har en tendens att rulla in mig i täcket, eller kanske ska säga trassla in mig, knas i alla fall.  Sedan vid sju fick jag en puss och Plutten drog iväg till jobbet och jag låg kvar i sängen. Jävla oväder och kallt som fan, hade gjort vad som helst för att ligga kvar, men det fick jag inte, nej istället var man ju tvungen att ge sig ut i kylan och ovärdet för att gå till skolan, missade dessutom bussen, hemskt och inte alls okej. Längtar tillbaka till sängen och plutten!!!


ÄNTLIGEN!

(23/11 kväll)

Äntligen, ja för fan äntligen minst sagt fick jag träffa Pluttis. Slog honom en signal efter jobbet och frågade om vi kunde ses, plus pratade ett bra tag, nice. Drog sedan en sväng till Sickla för att möta upp morbor, mormor och syster för lite vintershopping och sedan hem igen. Donkenmiddag med bror och mor, sedan runt åtta kom pluttis och hämtade mig, med bil, muhaha. Pratade och skrattade en massa på vägen hem till honom, härligt! Sedan behöver jag inte skriva så mycket mer än att det var mys och att pluttis alltid är pluttis.


flummigt!

(23/11)

Igår jobbade jag igen för första gången på ett bra tag. Roliga och härliga människor vilket gör jobbet till en kick och Fia blir på gott humör. Som vanligt är det livliga och kanske till och med något aggressiva diskussioner dock intressanta och roliga med såklart, ett och annat flams när jag är i farten och när Kristoffer kommer till jobbet. Inte bara skoj att se alla igen utan även roligt att prata "mina" underbara gamlingar, som helt klart lätt både kan få en på gott och mindre gott humör, men det bästa som finns är ändå att få dem att skratta, då blir man liksom varm inombords. Jag svalade min stolthet och det vart en toppen dag på jobbet!


Hammarbybacken by night

Jaha för tillfälle känner jag att jag ständigt behöver hålla mig sysselsatt för att slippa känna efter, så ikväll var meningen att jag skulle fika med några vänner på Cafe 60, viserligen kom vi dit, sort of, men vi avslutade kvällen med en lagom trevlig motion, nämligen pulka i hammarbybacken. Cafe och fika dög inte för vissa utan en utmaning var uppenbarligen roligare. Det hela slutar väl med att jag nu ligger i min säng och antagligen kommer ha både den ena och den andra sjukdomen nästa vecka, eftersom jag inte vet vad termobyxor och bra kläder är för något. Bättre lycka nästa gång!

Fick i alla fall göra vinters första snöängel och snökrig vart det också, skoj. Härlig kväll och jag fick min vilja genom...nämligen att leka i snön!


Snö!

Vaknade tidigt i morse och trädet utanför Cassandras fönster vad fullt av snö, det hade snöat riktigt ordentligt. Eftersom Cassandra skulle i väg på förmiddagen bestämde jag mig för att dra ut Mamma på en fotopromenad nu när det var så vitt och vackert utomhus. På vägen mötte jag mormor och Micke som var på väg hem till oss. Så det vart att vi gick hem och hämtade mamma sedan promenerade vi i det fina vädret, fotade en massa och bara njöt av vintervädret, sedan vart det fika hos mormor med te och bullar, myspys.


Breakdown

Kunde inte hålla tillbaka alla känslor längre, gick bara inte. Sandra kom till, vi snackade lite och så där, sedan vet jag inte hur eller varför det slank ur mig vad som hade hänt, men det var helt enkelt början på ett totalt breakdown .

Tomas kom in och tyckte att jag skulle göra prov, och sedan råkade han bara säga hur "BRA" jag låg till och att jag knappt hade fått G på det tidigare provet, så orkade jag inte mer. Så fort han lämnat klassrummet kom tårarna. Sandra trösta, och sedan kom lilla söta Jessica och undrade vad det var frågan om, gullunge. Hon körde ut både Mimmi och Sandra så att vi skulle kunna prata, sedan kramade hon mig hårt och sa att det kommer bli bra. Massa massa kramar och tröstande från alla håll.
 
Det blir bara mer och mer tårar. Jenny tröstar Fia gråter, Jenny tröstar ännu mer och Fia gråter hysteriskt, sedan kommer Henke och tar över och det är bara kaos. Vi sätter oss ner och pratar, jag får berätta hur det ligger till och den första smällen har nu kommit.


Sedan tog tjejerna hand om mig, och det vart vattenpipa chill hemma hos Mimmi, innan kvällen avslutades med besök hos en gammal vän.



Det blir visst aldrig som man tänkt sig...

Är fortfarande hemma..borde ha tagit bussen som går typ nu.
Har i alla fall skickat i väg x - antal praktiksökningar nu, bara vänta och se.
Tror faktikst att jag blir hemma idag, dumt nog. Det är fint väder ute, känner för att ut och springa...haha likes that gonna happend. Men kankse en promenad?  ialla fall.

Har bestämt mig för att plocka lite här hemma idag istället, ska städa på mitt rum, diska och tvätta, där i mellan lite plugg och sedan ger jag mig på toalett och badrum skulle jag tro.

Fin höstdag, vill smaka på luften.

Riktigt segt

Har inte kommit iväg till skolan ännu och känner mig nästan tröttare än igår om det nu är möjligt. Drömde om min farbor i natt, knas det kändes. Har fått kontakt med min äldsta kusin nu också känns riktigt bra, och kan väl hoppas att han känner sig mindre ensam och att han vet att han har någon att prata med, om han nu inte redan har det :)

Är i alla fall riktigt segt här, borde som sagt vara i skolan, men ska försöka ta mig dit till lunch i alla fall, för här ska jag inte sitta och häcka hela dagen det gör ingenting bättre. Innan jag drar mig iväg ska jag försöka faxa iväg/ mejla iväg lite ansökningar om praktikplats och ev. också nytt jobb beroende på vad tiden räcker till. Detta kräver dock att jag skriver om mitt CV. eftersom det är typ ett år gammalt, men det ska man väll kunna kirra.

Tröttttttt.


Sörjer i tystnad

Sitter i skolan, och vet inte riktigt vad jag ska känna.
Pratade med Pärlan i tele rätt sent i går, skönt att bara ha någon där på andra sidan luren, guld gumman, guld!

Känner mig fysiskt uttmattad, börjar bli sjuk och är bara jätte, jätte trött. Vill bara typ somna och sova bort alla känslor som uppenbarligen finns inom mig just nu och som är så där lagom svårthanterliga, mer eller mindre. Jag vill inte ses som sårbar, tror det är något som jag nästintill hatar, därför känns det svårt att prata, plus att der är mer kompliserat än så tyvärr.

Jag vill hitta på något skratta lite, det skulle vara skönt :) Lyckan är aldrig längre bort än vad man själv begär.

Trots allt

Trots nattens bravader sitter jag nu i skolan och låtsas som ingenting har hänt? Kankse inte riktigt. Känner mig helt apatisk och framförallt trött, eftersom jag endast sovit några timmar inatt. Men har i alla fall lyckats skriva klart min psykolgiuppstas, vågar dock inte säga hur bra eller dålig den blev, och nu ska jag skriva samhällskunskap " hur Sverige styrs" som högst borde ta en timme enligt min samhällslärare...ofattbart.

Vila i frid kära farbror

Vila i frid PG


Orkade inte lägga mig speciellt tidigt igår så kollade några avsnitt av andra avenyn och  la mig tidigast ett. Vaknade sedan när jag precis vaknat av något som lät som mamma och pappa som bråkade i köket. Tittade på klockan och tyckte att jag hade hört att det ringde på dörren, men var det möjligt och vad var egentligen klockan? Var tvungen att kolla två gånger när det aldrig vart tyst ute i köket, klockan 03:15, vad fan, mitt i natten!?!  När det aldrig vart tyst kunde jag inte hålla mig från att gå upp när jag ändå var vaken, det lös i köket och till min yttertsa förvåning möttes jag av att två poliser satt vi vårat köksbord, gnuggade mig troligen i ögonen fler än en gång för att fatta läget.

Nyvaken som jag var, vart det svårt att koppla vad det handlade om, men allt eftersom förstod jag att hade det hade med min farbor att göra. Kanske för att mamma sa till mig efter att jag gnuggat mig i ögonen några gånger att PG var död. Jag tror nog inte att det har gått in ännu för någon av oss. Kunde inte sluta tänka på min stackars kusin, Micke som aldrig haft någon annan än honom, inte så länge jag kännt honom i alla fall, om det är värt att säga att jag kände honom. Det gör ont att inte kunna säga att jag kände någon av er. Ännu ondare att inse att du inte finns längre! Vila i frid kära farbror.

Alla mina tankar idag går framförallt till min kusin som jag än inte vet om han ens fått veta att hans pappa är död, så lät det inte i natt, och till min käre far och farmor. Farmor vet heller inte något...hon har tydligen varit psykisk ostabil och det blir troligen pappas jobb att kontakta henne. Efte allt detta återstår också begravning, tugnt. men framförallt för pappa, allt kommer bli bra det blir det alltid!

Tar en paus

Tar en kort paus från pluggandet, sitter och skriver psykolgituppsatts och har nu skrivit ungefär hälften, så tycker nästan att jag är lite bra. Även fast jag redan borde varit klarm ska i och för sig inte vara inne fören i morgon klockan tolv på kvällen, men och andra sidan varför lämna något innan sluttid? det är ju inte riktigt min grej. Tar i alla fall en kort kort paus och bara lallar runt på internet ett tag. Har tänkt mig att jag ska bli klar med denna uppgift ikväll, den som lever får se.

Jag saknar dig.

Dagen dagen efter

Sitter hemma känner mig frusen och magen låter konstigt även idag, knas. Lillprinsen är hemma och är sjuk, mamma är på jobbet men kommer hem vid lunch då jag måste bege mig till skolan och diksutera skolaarbete/APU med min mentor. Innan dess ska jag försöka få i mig frukost, klä på mig något mysigt och varmt och i alla fall börja skriva på ett psykologiarbete.

Wish me luck!

Dagen efter!

Efter festen åkte jag taxi och buss för att ta mig hem. Den sista biten innan jag skulle gå av hände vissa missöden ska inte gå in på de äckliga detaljerna, helt enkelt fritt för egen tolklning. Det tog en evighet att gå från bussen och det var kallt. Var tvungen att hoppa in i duschen det första jag gjorde när jag väl kommit hem, vaaarmt och skönt, sedan somnade jag väl mer eller mindre som en stock.


X antal timmar senare springer jag mellan sängen och toan och så håller det på hela dagen. Går och lägger mig vid åtta utan att kunnat äta eller dricka något på hela dagen, segt!

Vaknar vid ett, går upp och kan äntligen få något i magen, sedan somnar jag om .

Party party

Carro fyllde år veckan så i lördags var det fest, mycket trevligt, mycket trevligt. Ägnade hela lördagsförmiddagen och eftermiddagen till att få klart Carros present som blev en tavla med en ängel på ( som hon  för övrigt verkade tycka väldigt mycket om, glädjer mig!)

Sedan vart det som sagt party party all night long, minst sagt. TIll en början tror jag att jag klistrat fast min lilla rumpa på en stol som jag aldrig skulle röra mig i från, men tillslut lossnade klistret och där med blygheten. Började prata med några trevliga töser och allt eftersom även fler människor. Sedan kom även de efterlängtade kollogerna. Det vart mycket skratt och många nya trevliga människor, tack för en underbar kväll!

Lugn och ro

Har precis kommit ur duschen och förbereder mig för en en lång fredagskväll med fokus på lugn och ro. Ska förhoppningvis till pärlan och kolla massa film och äta gott. Nu ska jag klä på mig mys och godkläder och bara njuta!

Tjollahopp

Äntligen

Har tjatat hela veckan om inte mer att jag vill åka till Biltema och köpa färger och allt annatr som behövs för att måla, då jag änligen har hinnat tillbaka till min konstnärliga ådra ;) men framförallt för att jag ska kunna måla en tavla till Carro som fyllde år i Onsdags och har fest i helgen, förhoppningvis blir det jätte bra. Har tänkt mig en ängel, typ en skyddsängel som håller ett barn i handen, men den som lever få se.

Nu bär det av med Pappa till biltema, ÄNTLIGEN!


Glädje!

Pedagogiskt ledarskap/ APU i skolan och vi ska skriva våra bra och dåliga sidor, vilket är bland det värsta jag vet. Tillslut vart det så att vi fick sätta oss i en ring och så skulle vi säga allt positivat vi kunde komma på om person som satt till vänster om oss. Läraren Sara råkade då vara den som satt till vänster om mig, och hon så något i stil med detta:

" Glad, vet vad hon vill, positiv , omtänksam och jätte go tjej på alla vis" .

Det som gjorde mig mest glad och som jag reagerade på var ordet "glad" att hon faktikskt upplever mig som en glad tös, för mig var det ren glädje, tack.


För mycket att göra

SItter barnvakt några timmar och borde sätta i gång med att laga mat, vilket egentligen inte borde vara så svårt med tanke på att det bara handlar om att steka lite kötbullar, men, ack så många men!
Efter att ha fått mina mindre underbara omdömmen serverade framför mig inser jag hur mycket jag har och göra vilket grämer mig. Så mycket att göra och så lite tid!!! helt klart stressad, minst sagt.

Grattis Carrolinen som fyller år idag <3

Inte okej!

När det gör så ont att jag nästintill får vika mig dubbel och gråter av smärta, och framförallt inte jag kan göra det jag älskar mest, nämligen dansa, då har det gått för långt!
Pappa fick komma och hämta mig och nu sitter jag här och är trött och bitter.

*ledsen tjej*

Förolämpning eller komplimang?

Sitter på psykologilektion och som vanligt går diskussionerna heta, från det ena till det andra, med en lagom crazy men ändå härlig lärare.


Vet faktiskt inte ens hur vi kom in på det, men men. I alla fall råkar jag väl slänga ur mig att jag nog är lite trögfattad och skrattar bort det lite fint så där som man gärna gör. Sedan kommer vi då till förolämpning eller komplimang? Tydligen var hennes första intryck att jag var okunnig, eller med andra ord korkad, fritt för egen tolkning, men att hon nu visste eller tyckte att jag var en av de smartaste elever hon haft. Sedan är väl frågan hur många elever hon haft? ;)


Farsdag med en gnutta...nostalgi!

Eftersom det som bekant är farsdag idag söndag, så kom min syster med den briljanta iden att vi först skulle bjuda far på middag, som blev en något slibbig lasagne och sedan gå och se bondfilmen på bio, vilket vi tillsist gjorde. Även om jag var på väg att banga på grund av att jag kände mig trött och nere.  Ångrar inget nu i efterhand i alla fall, pappa verkade nöjd och filmen var faktiskt prima. Det enda jag saknade var det där lilla extra som faktiskt gör det till Bond.


Pinsamt slarvig?

Oh gud jag blir tokig på mig själv. Sitter och försöker skriva en egen ideologi samhällskunskap A, och som alltid när jag försöker göra något vill jag ju lyckas så bra som möjligt alltså nivå MVG. I alla fall har detta lett till en viss skrivkramp, men det är inte det värsta nej utan jag är så sjukt jävla virrig så man börjar ju undra vad mitt problem är?

Såg till att jag fick hjälp av Jenny i torsdags och det kändes helt okej, så när jag kommer hem är pappret borta, kul eller bara allmänt slarver, fy fan! Nu sitter jag alltså och försöker komma ihåg vad som stod på pappret som är försvunnet, känns så där halv bra då jag nog inte ens kommer ihåg hälften, ska vi kanske säga IG?`


Komplimanger åt höger och vänster, tjuhu!

Ett tillägg från gårdagen, då jag inte kan låta bli att vara smått generad men framförallt rörd. Då jag kände att det inte var snålt med komplimangerna. Nej under loppet av en hel kväll vart det en jävla fixering av hur snygg jag var, haha lycka! Missuppfatta mig rätt.


Vad jag vill skriva är egentligen att jag uppskattar hur söta ni var igår, men hajar dock inte att det ska vara så himla svårt att ta till sig alla fina ord man får? Vad är problemet liksom? Linda tyckte jag var snyggast av alla denna kväll, sötnos. Och utav alla människor som kan vara avundsjuka, på mig och mina ben, av allt man kan vara avundsjuk på? Cassandra! Som typ har de snyggaste ben jag sett, långa smal, ja. Tack gumman du är så otroligt go, tack för alla fina ord, om hur fin du tyckte jag var.


Mysig kväll

Nyss hemkommen från en ganska lyckad kväll med gänget . Ligger nu i sängen och mår så där lagom bra utan anledning, mindre kul. Avsked för Linda som om någon timme åker till Spanien och blir borta så där lagom länge, men hon kommer nog få det skoj skulle jag tro.

Först var det middag, med underbart god lassagne och sedan vart det väl en mindre lyckad utgång. Mattias hade glömt legget, eller tja passet hemma, så jag och Cassandra åkte med honom fram och tillbaka för att hämta det. Sedan vart det mest att vi sprang från ställe till ställe och stämingen skönk en gnutta, vi slutade i allafall med varsin latte och en massa mysig snack på Cafe60. För övrigt lyckades jag hålla sams med Mattias hela kvällen, vilket känns bra ;) haha. Lite like old times, nice nice. Nu ska jag ta och sova, natti natti.

Sen frukost

Det där pillret i går gjorde susen, HAHA, vaddå biverkningar? Men men somnade i alla fall som en stock och har väl inte kommit upp förens nu, segt. Ska i alla fall käka frukost tillsammans med syster och kolla på filmen vi hyrde igår, som vi även skulle sett igår men jag var på tok för trött, och som sagt de underbara biverkingarna gjorde väl också sitt.

Idag fyller min mor år, stort grattis till henne <3

Bättre sent än aldrig

Jupp så är det,  passar vi nu på att bjuda min käre mor på presenten hon skulle fått förta året men aldrig frick, nämligen en middag ute med mig syster och mormor.

Det blev en promenad till creperiet i trollbäcken för att sedan äta god, kanske lite för god mat efter långt övervägande. Det vart i alla fall enlyckad kväll och mamma verkade nöjd. Nu återstår bara att se vad årets present ska bli ;)


Dagen efter ångest!

Skulle träffa Carolinen idag och ha det lite mys med shopping och fika, massa snack, men led mest av dagen efter ångest, vilket såklart var tråkigt, inte för att jag inte hade trevligt ändå, men var helt klart i min egen lilla värld. Det är i alla fall alltid lika mysigt att umgås med den där tösen, vi har så sjukt mycket att prata om, alltid! Det skönaste av allt är nog att hon allt som oftast förstår sig på mig trots det faktum att det sklijer sig tretton år mellan oss.

Åter till dagen efter ångesten och svansen mellan benen, tja det var väl ungefär så det kändes. När man får ett sms där det står att man bör ta ett dagen efter piller blir man kanske inte så där jätte glad, utan mer att hela världen vänts upp och ner, åh herregud, en hel del hinner man tänka helt klart, och som sagt ett flertal timmar av ÅNGEST och flummiga tankar, men det löste sig ju i alla fall och jag blev 159 kronor fattigare, men men.

Några magkramper och blåmärken senare...

Efter den underbara magkrampen gick jag och la mig ett tag, somnade nästan i typ fem minuter, trött. Tror att kramperna beror på att jag känner mig stressad och pressad, bara det gamla vanliga.

I alla fall kom jag iväg på träning vilket var skönt. Till en början gick det väl så där, då stressen satt i även här, och jag hade svårt att hålla balansen och minnet är kort. Men det gick i alla fall, och när vi väl kom fram till koregrafin hade vi hur kul som helst, trots en viss ångest när det gällde vissa små saker. Efter dansen var det showgrupps träning, vilket fyra veckor framåt innebär break. Kändes lite tugnt men det gick faktikst rätt bra, dock har jag blåmärken över hela mig lär inte kunna röra mig i morgon. Och den undebara krampen i magen vill inte riktigt ge med sig , aj!

punkt slut!


Vad fan är problemet?

Kom precis hem från plugget och tänkte sätta mig och plugga, eller snare borde och MÅSTE då jag ligger efter som vanligt, wuhu. Men vad fan är problemet? Fick sådan jävla kramp i magen, tror fan jag dör, känns som jag ska svimma vad fan :S vad är det här?!??! har inte tid eller ork med sånt jävla skit! vill bara lägga mig ner på golvet och skrika...

Some days are better then others!

Vaknade något bakis, sjukt jävla bakis, och var på väg att inte komma ur sängen. Men med en liten spark i baken av mamma och skjuts av pappa vart jag bara tio okej kankse en kvart försenad till jobbet denna underbar söndags morgon, lite ironi i det stycket. Tommy vart något paff över att jag faktikst var där när han dök upp typ runt åtta snåret si så där.

Under dagens lopp ringde Ingela och undrade om jag inte ville stanna kvar på jobbet och baka. ( Hade nämt under gårdagen att jag var väldigt sugen på att baka!) Det hela resluterade i fem timmar extra på jobbet, många skratt och tre rulltårtor men framförallt trevligt sällskap. Helt sjukt jävla bra dag! Innan jag sedan begav mig hemåt fick jag en ordentligt kram av både Lena och Ingela, för det är så det ska vara...Ibland bara älskar jag mitt jobb!!


Halloween mys

Efter en mysig kväll på jobbet vart det halloweenmys med goda vänner. Eftersom som det var spökmys skulle jag klä ut mig, men eftersom jag skulle åka både tub och buss för att komma till "festen" vart det lite knepigt, eller det hade väl iof varit skojjigt att se lite creepy ut på väg dit, men nja inte riktigt min stil, så själv mae overn skedde inte fören jag nått fram till "festen". Efter att mina vänner mött upp mig på  väg till deras lägenhet en etta i bandhagen var det som sagt dags för make over.

Fem minuter senare ;)
Jupp då kom  jag ut från toan med skönaste outfiten ni skulle sett deras miner, hahahaha. det var kul! Sedan var Anna såklart tvungen att ta lite kort, på oss shnyggingar. Sedan vart det ölspel, vilekt var riktigt jäfla skoj. Under ölspelet lyckades jag svälja min ena löstand/huggtand duktig som jag är, skulle ju bara dricka lite bål. Så det kan gå. Ännu en lyckad kväll.

Här kommer lite bilder på min snygga outfit och gulle Anna som pumpa :
    

Tillbaka på jobbet

I helgen var jag tillbaka på jobbet igen. Till en början kändes det ganska jobbigt, stel som en pinne typ bara stod där, trots att HAN inte var där, och jag visste att han inte skulle vara där på hela helgen. Alla var jätte gulliga och jag kände mig så småningom mer bekväm. Allt eftersom kändes det riktigt riktigt bra, nästan som vanligt fast lite bättre! Fick också en chans att lära känna en kollega lite bättre, som jag tidigare inte haft så bra kontakt med vilket känns kul, riktigt go tös, aldrig för att jag trott något annat. Det vart en del diskussioner, trevliga diskussioner och kvällen avlsutades med ett trevligt glas vin allihopa tillsammans, det vill säga jag och Sanne.

Sedan hade jag och Sanne sällskap till slussen, något lulligt efter något för gott vin. Som sagt Sanne vi får sluta sno vin från pensionärerna;) det var i alla fall väldigt trevligt . Också skönt att vara tillbaka!

Tillbaka i lite mindre negativ anda

Det har tyvärr blivit vädligt negativa inlägg på senaste tiden här i min lilla blogg, men det är och har som ni förstått varit en jobbig tid på jobbet framförallt. Men sedan är det väl också så att med bloggen blir det lätt att jag skriver det som känns jobbigt för att ha någonstans att ta vägen, så är nu läget!


RSS 2.0