Jävla dvala

Tja, vaknade precis av att telefonen ringde, privat nummer. Kunde inte låta bli att svara. Det var Carro. Hon var orolig för att jag inte svarat på hennes sms från gårdagen. Hade väldigt svårt att prata, men pratade trots allt ett bra tag, och om jag ska vara ärlig det enda jag fick ut ur samtalet är att jag är tragisk. Jag har hamnat i någon jävla dvala, jag har kommit fram till att jag knappt varit utanför dörren på hela den här veckan. Jag orkar inte prata heller jag vill bara vara, vilket känns svårt. Jag behöver tystnad för en gång skull i mitt liv, tystnad, men jag vill inte vara ensam i tystnad. orkar inget!

Tvivel

*suck* varje kväll denna vecka samma sak...jag blir tokig, hej jag tänker för mycket ,ingen nyhet!
Jaha men jag kanske har gjort bort mig, jag kankse har fel. Jag sa aldrig i från ja sa aldrig nej...eller gjorde jag det? Jag har aldrig varit bra på att säga nej eller säga i från vilket innebär att jag just förlorat.

Ligger i sängen , ligger och spänner mig det , ont i magen skakar, vill inte mer.

Det känns som om jag har förlorat, han vann, han vinner, jag har fel och det suger.


Mamma kom hem!

Faaaaaaaaaaaaan!
Jag vill ha min mamma här nu, jag behöver en vän.
jag är ledsen att jag inte svarar när ni ringer, ledsen att jag inte svarar på era sms...ingen ork, vet inte vad jag ska säga. Om jag hade vetat att det skullr bli så här hade jag aldrig öppnat käften. Jag vill tillbaka till jobbet, men vet inte om jag orkar.

Det känns ensamt, jag känner mig som ett offer, som om jag försöker gömma mig men inte kommer undan. Jag vill inte känna så. hjälp!


Sov gott!

I natt somnade jag som en stock. Låg och mös in mig hos Pluttis, sedan inser jag då jag vaknar flera timmar senare ( mitt i natten) att jag somnat som en stock, vilket i kändes underbart! Sov verkligen så gott, sedan kunde jag inte låta bli att vara lite busig, hihi. innan jag än en gång somnade om och sov lika gott, sedan vaknar jag av att någon viskar "pluttis?" och sedan fick jag en kram och kyss innan han försvann i väg till jobbet.
Är ensam några dagar nu, kankse kankse att du orkar och vill komma till mig då, det skulle vara mys.

Du är en prins!

Samtal

I morgon är stora dagen D denna vecka, det ska vara samtal med D, chefen och facket om jag fattat det hela rätt, ingen aning egentligen, vilket också känns lite jobbigt.

I går ringde som sagt Ingela och Krisofer från jobbet och igår messade jag Carro, vilket ledde till att vi i dag säkert pratade i över en timme på telefon. Jag har dessutom smsat med Ingela hela kvällen som även idag ville kolla hur det var med mig. Nyss pratade jag med Alex, också ganska länge, skönt! vi ska försöka ses och ta en fika i veckan.  Nu några sms och samtal senare känns det i alla fall lite bättre, rent av som en skit sak...blää.

Goda kollegor

Igår efter bara någon timme hos pluttis ringde de från jobbet. Vart jävligt nervös med tanke på situationen och var lite rädd att det skulle vara chefen. Men det var inte chefen utan det var världens gulligaste kollegor! Vi pratade länge, skratt och skitsnack...faktiskt. De ville kolla hur det var med mig, och så ville de att jag skulle komma tillbaka till jobbet, vilket gladde mig, ni är verkligen underbara.

Vi pratade säkert en timme, under tiden låg jag och mös på Pluttis mage, och han höll mig i handen, gulle!


Fredags film med vänner

Ska snart dra i väg till bästa vännen C. för att sedan spendera troligen hela natten där tillsammans med några vänner. Hennes pappa skall vara borta och hon passar då på att bjuda över lite vänner. Vi ska laga lite mat och sedan kolla film, det blir nog mysigt skulle jag tro.

Dock hade jag nog från början räknat med en kväll som soffpotatis , ja ni vet typ mukiskläder en jävla massa gottsaker och bara vara, men fick tänka om, men som sagt blir nog bra det med. Tänkte i alla fall använda min nya snygga kappa!!

Shopping

Denna förmiddag spenderades på nya fräscha forum tillsammans med familjen. Nya forum var stor och luftigt och väldigt vitt, massa framförallt märkesaffärer som sådana människor som jag inte gärna shoppar i, kankse för att jag inte känner att jag har råd men i alla fall. Det var ganska mycket folk så känd emig smått stressad plus att vi hade en viss tidspress för mamma ska ha gäster.

I alla fall vart det en hel del köpt av en summa på cirkus tvåtusen kronor, endast på vero moda, riktigt nice. Två skinjackor bruna, en till mamma och en till syster, plus en dyr grå jätte fin kappa till mig, och en klänning till mig, som jag dock inte vet om jag ska behålla, återstå att se. Och efter all shopping vart det en varsin bulle och latte/the till var och en.

Lång och jobbig dag- Sexuella trakasserier på jobbet

Jaha...då var det första steget taget och här sitter man och allt känns bara sjukt jävla jobbigt.

Blev "kallad" i till chefen det första som hände när jag kom till jobbet. Hon påpekade att jag troligen visste vad det handlade om vilket jag såklart gjorde. Fy fan vad jobbigt , sitta där och förklara steg för steg vad man har blivit utsatt för, för att sedan få höra att man ska konfrontera den som utsatt  än för dessa saker, nej det var inte kul, visste verkligen inte om jag skulle skratta eller gråta. Nu ska vi i alla fall ha något möte ...som jag tvekar på om jag klarar av. Tvekar på att jag kommer kunna sova..

All kredd idag går till underbara Carro som drog i gång allt detta, du är sjukt jävla bra, fan bäst, hoppas du fattar det! Hade aldrig klarat det utan dig.

Ingen ork

Hade nog redan bestämt mig när jag gick och la mig igår, att jag inte skulle orka gå upp idag, orka gå till skolan. Det var ju ingen toppenkväll igår, bortsett från valda delar då det finns änglar som håller än över ytan. Det vart i alla fall lite för mycket igår, så är hemma idag.

Pratade precis med Carro på sms, hon ska nu ta saken i egna händer och ringa chefen, eller hon har redan ringt men chefen satt i möte, vi får se vad som händer hon skulle ringa mig sedan och berätta. Skönt att någon känner som jag och vågar göra något åt saken, för det här funkar inte.

Jobbigt på jobbet

Minst sagt. Har länge funderat på en viss persons beteende på jobbet och övervägt att det måste vara något seriöst fel och borde jag göra något åt det, kan ju verka enkelt, men det är det inte. Det finns många risker och kankse allt för lite bevis. Just nu är det i alla fall kaos, det verkar som flertalet människor på jobbet har tröttnat och tänker söka sig någonannastans vilket inte alls känns kul, bara jobbigt.

Ska jobba i morgon, tyvärr med denna person, vi får se vad som händer! Vet inte hur mycket mer jag orkar.

Panikångest

Det är hela tiden mycket att tänka på och väldigt stressigt, vill hinna med allt och mer  än gärna presterna mer än bäst, vilket inte alltid har sina fördelar. Nu när sömlösheten har lagt sig börjar ångesten komma tillbaka på ett mindre bra sätt, trycket över bröstet och den eviga känslan av oro är tillbaka, och jag väntar bara på att det ska slå till ordentligt.

Jag har raderat dig ur mitt liv men du finns ändå kvar, hjälp mig andas!


Spontant festande - 40 års fest på söder

I lördags vart det en lång och rolig dag/kväll. Jag jobbade och poå jobbet frågade Carro plötstligt om jag ville följa med på 40 års fest det tackar man ju inte nej till, i alla fall inte jag.  Så jag bestämde mig för att följa med, någon gång ska man väl ha lite kul också.

Mötte upp Carro på slussen vid 18- tiden, sedan är det första vi gör att åka fel, nämligen till Medis istället för Mariatorget, Carro ville väldigt gärna skylla detta lilla misstag på att både började M. Tillslut hittade vi i alla fall rätt.
Det var en mysig lokal, nästan lite kyrklig högt i tak och stenväggar typ, och sedan hade det ett liveband som spelade och så var det buffe och gott att dricka.

En riktigt trevlig kväll om jag får säga det själv. Dock kan det ha hänt att både jag och Carro fick i oss en gnutta för mycket av det goda vinet, men kul hade vi i alla fall. Och bussen som vi skulle åka den bara körde förbi så vi fick vänta på nästa och en massa grejer, Men det var länge sedan jag skrattade så mycket, fick ont i magen av garv, det var underbart!

Nystylad iaf till hälften..

ibland kan det vara ganska roligt att ha kompisar som är frisörer , och praktikst för den delen . I  morgon ska min kompis testa för gesäll och jag ska vara modell. Vilket innebär att jag och min syster var på hennes salong idag och hon färgade eller tja tonade mitt hår, jag är supernöjd. I morgon återstår att klippa minst tre centimeter på längden och kankse luggen med, läskigt, men det blir säkert prima i slutändan, och hoppas hon får godkännt också. Vilken färg och hur långt eller kort hår jag får återstår att se ! ;)

På återseende.

En lättad suck

Har inte hört ngt från plutten sedan jag berättade så har varit lite nervös. Eftersom jag trott på att han kankse behövde lte space så kändes det väl okej att bara låta honom vara tills han orkade ta kontakt typ. I alla fall fick jag ett sms ikväll som fick mig att riktigt dra en lättad suck så här skrev han :

"Tänkte bara säga godnatt. Sov gott min prinsessas. Dröm om prinsen! massa kyssar"

Detta sms må kankse inte vara ngt speciellt men det var bara skönt att han hörde av sig och att jag fortfarande är hans prinsessa, trots allt. Världens goaste prins!


Shoppingresa till London

Det blir inget Cypern, för lite tid för mycket kostnadare och alldes för mycket att göra i skolan. Tråkigt men sant. jag längtade ganska mycket efter sol, bad och självklart att träffa Tina, men det blir inte alltid som man tänkt sig.

Pratade däremot med Tina idag och hon hade nya stora planer för vad vi skulle hitta på, nämligen en shoppingresa till London, hon och jag.  Fika, gå längs londons gator, in och ut i alla möjliga shoppingcenter, och lite festande där i mellan. Lär bli hur kul som helst. Nu har jag helt klart något att se fram emot. :) Ska fixa allt så fort Tina kommer hem vilket innebär om cirkus två veckor, åååååh så exalterad.

Ny dag lika trött tjej

Det var riktigt segt att komma upp ur sängen i morse, kudden har nog aldrig varit så mysig förut. Ville verkligen inte gå upp, men bara att gilla läget, kan inte missa mer i skolan, bättre att vara där och vara trött än att inte vara där alls antar jag!

Enda positiva är väl att idag kankse tröttheten mest beor på årstiden och det ständiga mörket, tja vädret  för dagen mörkt trist och regnigt. kankse en gnytta mysigt om man var hemma...

Nu sitter jag i alla fall i skola, seg som FAN. Engelska C är ingen lek, känns dessutom som att vår käre lärare tror som alla andra lärare att jag kan mer än vad jag kan, jobbigt!  Inte nog  med det så är det ingen jag direkt känner i den här klassen, och jag kan tycka att det är ganska jobbigt med nya människor, blir iof mest frustrerard över att jag är så löjlig,  jag kankse kan det här jag vet inte, det känns inte så just nu. Och om jag vill komma någonstans MÅSTE jag visa det, vilket för tållfälle kännns ganska så långt borta. Lycka till!

Trött tjej

Efter två rätt tuffa dagar, och svårigheter att sova, eller inte sova alls är jag helt körd. Hängde inte alls med på samhällskunskapen i dag, det var skitsvårt och man känner sig lätt lite världelös. Herregud jag fick ett rätt at tolv på nutidskrysset, pinsamt!! Pratade lite med Carro på telefonen, skönt att ha någon på andra sidan luren ibland. Har även hunnits med att umgås med Emmsa ett tag, popcorn,tv och kaffemys. Nu borde jag vara så pass trött att jag faktiskt får sova i natt *håller tummarna*


Det kommer att bli bra!

Efter mycket övervägande åkte jag hem till Plutten igår, an POPT the words.
Det var sjukt jobbigt! Kände mig elak eftersom jag dragit ut på det så länge, men visste inte hur jag skulle kunna berätta, orden fanns där men de ville liksom inte riktigt komma fram och tårarna var nära hela tiden, men när du höll om mig, höll min hand visste jag att det skulle bli bra. Ord efter ord kom och det kändes lite lättare, kände hur du kramade min hand hårdare, att du såg allt ledsnare ut, trodde nästan du skulle börja gråta.

Det kommer att bli bra vill inte tro något annat!  I DIN FAMN!

Sista inlägget för ikväll - I din famn!

Jag är fortfarande orolig...jag har ont i magen som fan, trött är jag så lär väl somna förr eller senare. Tänker och tänker, och fortfarande känns det så ensamt, så tomt och jag vill och kan inte minnas, inte så mycket som jag önskar att jag kunde.

Jag tänker på dig, min plutt. Jag är rädd för det, men fan så skönt det skulle bara att bara gråta ut, i din famn. bara låta tårarna och smärtan komma, veta att du finns där att du inte kommer försvinna. Tänk vad skönt det skulle vara...

Dags att försöka sova, godnatt.

X kan vara bra att ha

Kunde inte vara mer tacksam över att jag har dig just nu...
Någon mer som känner som jag , att ibland kan det vara så otroligt skönt och framförallt enkelt att prata med sina X om saker och ting. Jag menar de känner en ju trots allt ganska så väl, i alla fall i mitt fall, trots att vi bara var tillsammans i dygt tre månader.

Du anar verkligen inte hur glad jag är att jag har dig just nu, tack för att du finns!

Ångest!

gaaah jag hatar dig och jag hatar det här, jag vill bara kunna släppa ut alla känslor, men de stannar kvar som en klump. En klump i magen och en klump i halsen, men den försvinner snart för att komma igen. En liten tår lyckas jag släppa ut i alla fall, jag känner mig så jävla ensam, jag hatar det här, aj aj aj . Det gör så jälva ont, det som gör mest ont är att jag inte bara göra mig själv illa utan de som försöker hjälpa. Förlåt önskar det fanns något ni kunde göra och önskar jag var så mycket bättre än vad jag är, förlåt.

ångest, ångest, ångest, ångest!

Jag är tillbaka!

Det är mycket just nu som jag nämt tidigare...men det kommer bli bra, det vet jag.
För mig har studierna alltid varit viktigt, eller i långa loppet har det väl alltid varit viktigast att presetra så bra som möjligt alltså typ MVG i allt så att säga.

I och med att livet just nu är berg och dalbana, har jag försökt ägna så mycket tid åt att plugag som möjligt, jag har inte tittat på tv på hela helgen typ, bara pluggat, och nu är jag typ i fas. Det känns som att jag har hittat tillbaka till mig själv, ju mer jag pluggar ju mindre tid har jag att tänka på annat, plus att jag lär mig något. praktiskt!  Dock att vara tillbaka till mig själv innebär också att oavsett om jag sätter det där MVG et så är jag inte nöjd och det suger för man kan ju faktiskt inte få högre...it sucks.
 
Det jag hatar mest efter dig är nog mig själv.


Lördag kväll - Stjärnor på is

Jaha då börjar kvällen gå mot natt och jag är fortfarande mer eller mindre igång. Eller i alla fall tillbaka framför datorn och snart pluggandet hoppas jag.
Blev något av en myskväll med familjen framför tv:n med stjärnor på is, och självklart lite gott att äta okej mycket gott att äta, typ chips, dipp och godis och coca cola såklart eftersom det är min personliga favorit.  Det , eller kanske ska säga den som fångade mitt intresse idag på tv:n var Jesper, tror han är fotbollsspelare, fan vilken charmknutte alltså, vilket smile, alltid glad så där som det ska vara, jag är smygkär i honom och såklart min tidigare idol faktiskt från idol nämligen Marcus Fagervall .

De fåtal timmar som kvarstår av lördagskvällen ska jag föröska göra klart det sista på min att göra lista , det får nog ta den tid det krävs. ;) ska helt enkelt plugga...

Höstig plugglördag

Hemkommen för ganska många timmar sedan från gårdagens myskväll med vännen :) si då där lagom flummigt!

Det går segt idag, men det går förhopningvis framåt. Humöret sviktar som vanligt. Ena sekunden funderar jag på vad det är som händer och vad det har för mening, och andra sekunden kan jag inte tänka mig att det skulle kunna vara bättre. Flummigt? tro mig det är kaos i mitt huvud.

Har i alla fall plockat lite i mitt rum så det är fortfarande städat och fint efter en hel vecka om inte två, duktigt för att vara mig. Nu har jag bestämt mig för att detta kommer bli en chilllördag, eller egentligen plugglördag, har tänt lite ljus i höstmörket och sitter och myser, eller myser och myser ska ta mig i kragen och plugga medan jag drar in den lilla glipåa höstluft som kommer in genom mitt fönster just nu. Hösten är en ytterst mysig årstid!!


Saknar Cassandra, känns som om du har varit borta i en evighet!


Fredagkväll

Jaha då var det redan fredag kväll, och jag har både hunnit med att vara hysterisk och mer hysterisk , sådan är jag helt enkelt. Har i alla fall varit och tränat, det gick väl hyfsat.

Och så har jag pratat med X. hörm ja han skrattar och driver lite, men känner att han är orolig vad det är jag har i kikaren så att säga. Vill inte att han ska vara det, jag känner på mig att det kommer bli bra, på ett eller annat sätt, men det är också sjukt jobbigt, humöret svänger rejält just nu och skulle helst bara ha någon som kramar lite extra på mig.

Ser ut som om jag kommer spendera kvällen hemma hos en tjejkompis med lite myspys, mjukiskläder och någon bra film och säkert en massa snack om allt möjligt. det blir nog super. :) kankse blir det idol och fredag hela veckan skulle i alla fall inte vara helt fel (A)

Freeedag!

Lyckades komma i tid i morse, första gången på hela terminen tror jag, bra jobbat!  För övrigt tycker jag att vi hade en riktigt givande och intressant lektion som handlade om ledarskap. Tror kankse att det var mer givande än vanligt på grund av att vi hade en annan lärare och att vi var en ytterst liten grupp.

Om någon timme ska jag slänga mig mer eller mindre på telfonen och ringa ett små jobbigt och extremt nervöst samtal, sedan återstår att se hur kvällen kommer att se ut...
Innan dess ska jag hinna med och plugga, försöka få klar samhällskunskapen som jag upptäckt att jag missat ett antal frågor , sätta i gång med Vård och Omsorgs arbetet, och sist men inte minst träning med Gabriel, har inte tränat på en månad, vå vilka fler än jag tror att jag kommer ha extrem träningsverk i morgon? .... JAAAAAAAAAAAAAAAAG!

Övning ger färdighet

Gas, koppling, broms...ratta.
Första gången framför ratten, jupp idag har jag gjort vägarna farliga, eller egentligen bara en rosslig gammal parkering mitt ute i ingenstans. Känner fortfarande ett litet lyckopirr i magen om jag ska vara riktigt ärlig. Det var härligt, övningskör med morbror, som i mellan åt kan vara svår att ha med och göra, men han var jätte gullig och det gick hur bra som helst, längtar till nästa gång.

Nervositet och magont

Jag är för tillfälle ett nervvrak och har nog varit det hela dagen, så trots att jag för första gången var medverkande på Engelska C lektionen så var jag ändå inte där med tanken utan någon helt annan stans. Mycket just nu och magen min säger i från, ont av alla oro och stress, men just nu mest oro tror jag.
Men jag vet eller jag tror jag vet vad jag måste göra, vilket innebär att jag måste berätta för dig, och på så sätt kanske du förstår varför jag betett mig som jag gjort vissa gånger på senaste tiden. Vill inte att du ska missförstå mig, eller att jag ska få dig att må dåligt på något sätt. Åker troligen till dig ikväll utan att du vet om det ..kommer inte kunna sova annars, om jag kommer kunna gör det ändå.

Klump i magen :(

Förföljd

Förföljd av tanken på dig och det du "gjort". Extremt ont imagen idag, och tårarna rinner imellan åt, jag vill bara få det att försvinna, få dig att försvinna. Än en gång tillbaks på ruta ett!

"skämtar du med mig?!?"

Haha kom i tid till skolan i morse, känn på den :)
Men det bästa kom sedan, mötte Carro våran lärare( även min lärare i psykolgi, som jag hade prov i igår) i dörren, så klart. Förväntade mig någon spydig kommentar om att jag var ju faktikst var i tid för en gångs skull, eller något ditåt, men istället fick jag höra " du gjorde bra i från dig på provet igår Sofia" kort tystnad "MVG", haha tro mig jag blev chockad och utbrast något i stil med "skämtar du med mig!?!?!?!", men visst var det skönt. :) Grattis till mig.

Än en gång har jag överträffat mig själv :S

Dansprinsessan är tillbaka!

Efter tre veckors sjukdom är hon nu tillbaka, den glada och galna tjejen på dansgolvet, och det är så härligt! Den energin och glädjen som jag fick idag på träningen har jag inte kännt på mycket mycket länge, Jag skrattade och jag skrattade på riktigt, total lycka - tack för att ni finns!

Mer energi och glädje åt folket!

Ensam

Det är så jag känner just nu, på en endlös vägen, även kallad livet. Det är inte det att jag inte har männiksor runt omkring mig som ser mig, bryr sig om mig till och med älskar mig för den jag är, nej det är en annan sorts ensamhet, och den gör ont.

Det handlar om att kunna dela med sig. jag vill inte vara den där ensamma tjejen som ingen förstår sig på, som bara finns. Som alltid sitter där i klassrummet, men som alltid är sent, som har de där höga kraven på sig själv att det går att vara bättre än bäst bara man vill. Jag vill att ni ska förstå, men jag klarar inte av det, jag klarar inte av att dela med mig, det är för tugnt, det är fel. Även fast jag inte vill vara ensam, tror jag ändå att jag klarar allt på egen hand, så även livet.

Ensam , jag önskar det var annorlunda!

Mamma är min nya bästa kompis! (fredag 4oktober)

Heldag okej halvdag med mamma på stan idag. Slutade skolan efter lunch och ville ha sällskap på stan, så lockade morsan med att bjuda på lunch, vilket funkade. ;) och en gnutta charm så klart!

I väntan på min käre mor satte jag mig på gullmars med en latte i ena handen och penna och papper i andra ( skrev brev)

Det hele slutade i alla fall med en mycket lång och trevlig lunch på chokladkoppen i Gamla stan. Jag åt lassagne och mamma åt bakad potatis. Sedan kunde vi ju inte låta bli att ta en kopp chokladl, mumsigt värre. Tyvärr vart inte så mycket ärenden uträttade som vi hade tänkt, men sällskapet och helheten var underbar, och vi shoppade ju faktikst också lite onödiga saker på rean också, när vi ändå var i farten. Många timmar och onda fötter senare somnade jag som en stock.

Frukost på pressbyrån

Aldrig i tid, men när man har sovmorgon då minsann så ska man vara där i tid, en timme och en kvart innan faktikst. Fick reda på igår kväll i ett sms att vi började inte fören nio och så skulle jag sova hos Sannisen i vårberg, som börja jobba åtta så vi åkte hemifrån henne vi sju, vilket innebär att jag var i liljeholmen kvart i åtta.

Tog en metro i vårbeg så hade något att läsa när jag sedan käkade min frulle på pressbyrån i liljholmen, och försökte fördriva tiden. Ett tag senare dök Andreas också för att köpa frukost, så passande, så vi begav oss till klassrummet och snackade lite skit, inte bokstavligt talat men vi snackade lite innan vi blev insläppta.

Seeeegt.

Icequeen

Well, well guess thats me..
Hårdare utsida än vad jag nog själv förstår. Eftersom jag varit sjuk den senaste tiden har jag kollat mycket på tv, där i baldn top modell säsong 5. Kiristina som hela tiden fick höra vilken isdrottning hon var, och att hon inte visade några känslor. Jag tror att jag just för sekunden känner mig som henne, och det gör ont.

Läkarbesök

Fic gå upp tidigt i morse för att ringa läkaren, fick ingen tid före tre, bara att gilla läget. Var för pigg för att somna om så käkade lite frukost och la mig i sängen typ.

Hos läkaren kunde var jag fortfarande hes och lät som en kratta. Han gjorde en snabb undersökning på typ fem minuter, sedan skickade han mig och ta blodprov i fingret. Vilket är det värsta jag vet, så fick panik. Men det gick bra och syrran tyckte jag var duktig, hehe. Slutade med att jag fick ett recept på någon stark hostmedecin så jag ska kunna sova ordentligt och ett annat recept på en nässpray som verkade super bra. Men när jag väl kom till apotektet så existerade inte ens denna, kul skämt! Kan de någonsin göra någonting rätt?


Positiva Fia - trött på det mesta

Jupp så kände jag idag. Det var som sagt en mysig natt med pluttis, men vaknade i morse och hostade som en tok, inte kul någonstans. Och pluttis gick till jobbet redan vid halv sju, så fick ligga kvar en timme själv, men somnade faktikst som en stock efter det, vilket var lite olyckligt för hann inte äta frukost och kom självklart försent till lektionen.

Väl i skolan, så är Carro vår lärare typ sur på mig, och tycker att jag inte gör bra i från mig och senare uppdagaas att flera med henne tycker så, ingen vidare dag att få höra detta på. Kände mig inte kry så ringde först till mamma och grät för att jag mådde så dåligt sedan ringde jag läkaren som hänvisade till akuttid i morgonbitti, och sedan vart jag tvungen att ringa till jobbet nu igen och säga att jag inte kunde komma, lyckat!

Underbar kväll med sjuk pluttis!

Eftersom jag förhoppningsvis kommer i väg till Cypern nu i helgen, så ville jag träffa plutte innan dess, vilket innebar att jag hade två alternativ som funkade i min tidsplanering, Träffa honom i måndags, eller nu tisdag. Måndag var han för sjuk och trött och idag sa jag att han inte hade något val och det gick han med på ;)

Så spenderade tillslut kvällen tillsammans med prins plutt. Fick dock inga pussar för det vägrade han. :( Han ville inte att jag skulle bli sjuk, plus att han hade lovat sin mor att inte pussa på mig, just för att jag inte skulle bli sjuk. Det vart massa gos och kramar i stället, och eskimåpussar , hihi. MYYYYS!

Han är gullig.
Vaknade mitt i natten av att jag hade ont i magen, så jag satte mig upp. Han satte sig snabbt upp och undrade vad som var fel, kliade mig lite på ryggen. Sedan när jag sa att det var magen så la han sin hand där och sedan masserade lite försiktigt och sedan hade han den där resten av natten typ. synd bara att det inte hjälpte mot magontet !


RSS 2.0