Barnvakt

Så har man suttit barnvakt sedan igår någon gång, och jag ska säga er att det tar på krafterna, men ack så underbart! Jag menar det är det helt klart värt när man hör de småbarnens underbara skratt, och när de kramas och pussas på en, när man vaknar vid sex och inte kan sova igen för att man hör att minstingen har vaknat, istället tar man upp henne och har henne ett tag i sängen för att sedan somna om tillsammans. Neej barn är underbara säger jag ännu en gång!

Bjuden på middag

SKulle träffa arbetskollegan på en fika, trodde jag i alla fall. Men go som hon är bjöd hon över mig på middag :) Så ska dit om någon timme. Blir mysigt och något jag ser fram emot:) Hon erbjöd mig också att sova kvar.

Fyllesanningar

Med lite sprit pratar även den mest pryda!
Som de flesta av oss säkert redan känner till vågar man mer med lite sprit i kroppen...
I vanliga fall brukar jag vara den som lyckas slänga i väg ett och annat olämpligt fyllesms, men i natt var det faktikst jag som fick, trott eller ej fylle sms, och inte från vem som helst utan från Paddan :P

Smset var ett svar på ett tidigare sms som jag skickat i väg opch undrat om han saknat mig och sedan hur mycket.

Sms ett : "Mycket. Dock e jag jävla full. Hoppas jag god vacker dig! (Det skall stå "väcker dig") Massa kyssar saknar dig"

Sms två: "Kankse kankse dags att sova nu kankse:P hoppas jag inte väckte dig. Massa kyssar hoppas du sover gott . Love!"

HAHA!


Barn är underbara!

Lördag och jag sitter barnvakt tillsammans med bästa kompisen C. hemma hos hennes mor. 
Hon har alltså två små rara töser, en på tre år och en på nio månader (?).

I alla fall så sitter jag och ritar lite fint tillsammans med treåringen och plötsligt säger hon högt och tyldigt " jag älskar dig". Jag tittar undrade på henne och hon säger det igen och en gång tillsist tittr hon stolt på mig och säger "jag älskar dig Fia", Så otroligt söt. Tro mig jag älskar henne också och blir nästan rörd till tårar.

Inte nog med detta, när jag skulle natta den lilla gullungen, tja dåberättar hon att det finns plats brevid henne i hennes säng och att där ska jag sova, sööööööööt!!!


Typiskt!

Hela kvällen/dagen igår förstördes för att min underbara dessutom nya telefon kände för att gå sönder. Så lämpligt med tanke på att den skulle hålla sig hel tills på måndag så att jag kunde få en ny! *suck*


Otroligt besviken!

Aj aj ont det gör när man känner sig utebliven och bortglömd. Sitter inne på Facebook, där jag nästan aldrig är inne och så råkar man kolla in allas underbara bilder från allt och ingenting, då hamnar man på bästa kompisarnas kräftskiva.....alla var med, men inte jag? vad är det? Funderar på om jag inte räknas längre? och vad ska jag göra för att få dem att förstå att det gör ont? UTAN att verka fåning...? Ännu mer ledsen tjej.

Krångligt

Nej nu känner jag att det blidde väldigt krångligt...igen, vilket jag ogillar. Ska sitta barnvakt i helgen tillsammans med bästa vännen med tanke på att det är hennes söta småsyskon som ska sittas barnvak åt. Min familj har alltid massa för sig vilket innebär att brodern alltid måste i väg på sin träning, vilket innebär att det inte är någon hemma och detta måste lösas...med mig! Så får se hur det går...känner mig HEMSK!

Ledsen tjej

Hur kommer det sig att man alltid förr eller senare, faller tillbaka i sina gamla mönster? Synd och skam vill jag lova. En kväll som denna och flera kvällar nu har jag kännt mig väldigt nere och ledsen, så där äckligt tom som jag gjort förut. Kommer det alltid att vara så här? kommer det alltid komma tillbaka? Är det så det ska vara? I don't know.

"


Felet är jag?

Skit dag...
Eller valda delar är i alla fall okej. Men börjar seriöst fundera på vart felet ligger? ME?!?!

Bästa vännens dag...

Dags för en uppdate...
I söndags fyllde bästa vännen C. nitton och jag kände för att köra på stort och göra en hel kväll i hennes namn:)
Det vartr lite krångligt men lyckat tycker jag allt. Det bjöds på bio, BÄSTA filmen sex and the city ( NY om ett år gumman!!) sedan vart det en redig middag på pizza hut, mums filibaba, och sist men inte minst NIVÅ 22 vårat favvohak.

På Nivå vart vi uppraggade av några riktigt sliskiga och dumdristiga killar, var av en trodde att han kunde få mig på fall genom att förlämpa mig hela kvällen, killar suck säger jag bara...
bartenderna var iaf och kommer alltid att vara BÄST, i'm in love with him...trrots atrt han typ är femtio men i alla fall.  Fick en kram och så var han verkligen super hela kvällen, han har humor han.
Galen kväll...eller vad säger du gumman?


Familjefest

Lovat är lovat, så i morse gick jag upp runt nio och var hemma hos bästa vännen runbt tio halv elva för att hjälpa till. Det är nämligen så att hon fyller år i morgon och skullle ha "familjefest" idag. 

Som den goda vän jag är...*HAHA!* hade jag i alla fall lovat att hjälpa till. Så under förmiddagen har jag vikt kläder och försökt städa hennes rum och vi var även mycket kreativa och gjord en mycket fin smörgåsborg.  Allt eftersom anlände gästerna och vi var färidga långt i förtid. Bra jobbat och mysigt vart det= lyckat!

Varmt välkomnande= lycka!

Jupp igår när jag kom till jobbet välkomnades man av helt "fel" människor, som i själva verket är helt rätt  folk! Haha kompliserat? ja kankse.

Hur som helst bland annat min favorit Caroline jobbade, och någon hade blivit sjuk så även Ulrika var tillbaka efter flera veckor och vickade, trevligt. Jag välkommnas i alla fall av två stora kramar och själv klart frågor om skolan och att jag var fin i håret och så vidare...I love my work!!!

Uppladning

Om en si så där fyrtio mintuter ska jag bege mig till jobbet. På väg hem från skolan ringde jag min mor, och sa att vi kankse kunde fika innan jag skulel sticka i väg. Så lite fin uppladning innan jobbet, en mysig fika med familjen, vilket borde ge lite extra energi då jag faktikst måste erkänna att jag känner mig trött.

Överambitiös?

`Vad håller jag på med?
Jag tänke rmig att jag ska gå oi skolan, göra läxos, träffa kompisar och jobba? hallå....

Rivstart!

Andra dagen i skolan...
Som jag skrev om i går har vi ÄNTLIGEN fått en riktigt seriös och dessutom rolig lärare, lycka!

Idag har redan andra dagen satt i gång och plugga och hennes kommentar var att vi är dem ända på skolan som redan börjat plugga. För ett år sedan skulle detta gjort mig irriterad men nu gör det mig bara lycklig. Sedan hörde jag flera av mina klasskamrater som sa att de lärt sig mer idag än som jag skrev igår under hela året , fenomenalt! Kredd till bra och roliga lärare.

Järnets änglar - Skön rulle

Är som sagt hemma hos ängelen...myser som vanligt med film och gott gott. I kväll bjöds det på skönaste rullen. Brukar inte vara jätte förtjust i svenska filmer men den här var riktigt nice. "Järnets Änglar", helt klart sevärd!

Filmen handlar om tre egentligen medelålders tjejer med helt olika liv och bakgrund men ett gemensamt intresse- musiken! Resten får ni själv ta reda på (; se den!

Total makeover

Sitter hemma hos bästa kompisen och ängel, världens bästa tjej Cassandra. Just nu är jag kritvit i hela ansiktet och det bränner lite fint, för vi har nämligen satt på oss en varsin ansiktsmask. Min var Jordgubb och hennes var Kaktus.

Som jag skrev tidigare skulle jag hinna med bussen för att ta mig till Haninge C med tid för klippning, jag hann faktiskt hade till och med marginal. Skit nervös vart jag när jag satt där och väntade på min tur, dessutom väl medveten om att Cassandra var och hämtade min bror, som varken kan sitta stilla eller var tyst ( dock är han ändå världens gulligaste!)

Hur som makeovern tog cirka två timmar och gick på tusen kronor, men det var det helt klart värt. För det första jag unnar mig själv inte ofta att se bra ut...inte på det sättet, för det andra...unegfär samma sak...jag var värd det ! Det blev många centimeter kortare och dessutom färgat. nice , nice .


Time for change

Snart är det dags att kila i väg till bussen för att komma i väg i tid.
Som rubriken så fint säger är det dags för en lite förändringen, eller kankse stor, detta återstår att se.

Världens bästa tjej!

Det är min Cassandra det.
Hon är helt enkelt bäst, idag ska hon snäll som hon är hämta min bror från träningen för att jag ska kunna ordna en sak i Haninge Centrum. Detta är bara en av få små räddningsmoment den här bruden har haft för sig i sommar. I love her! Tack för att du finns.

Härlig lärare med ambitioner

Andra dagen i skolan...
Som varje läsår finns det många nya lärare, så även detta läsår. Våran klass har väl fått något som skulle kunna kallas för en extra mentor. En hyftsat ung tjej som kommer från Gotland. Hon ser ungefär ut som om hon skulle kunna vara en elev. Detta är i alla fall en tjej med attityd, vilket vår slappa skola och framförallt klass kan behöva. Tror jag lärt mig mer idag än på en hell termin....i alla fall en halv. Kan bli en rolig men häktisk termin...alltså mer eller mindre välkommen till verkligheten (;

Tröttmössa

Sitter fortfarande här...
Undra om fotbollen är slut snart, jag börjar i alla fall bli trött och funderar på att krypa ner under täcket...Godnatt!


Fotboll sucks

Jaha..Då sitter jag här framför datorn hemma hos Sannisen då hon och hennes fader som så många andra kollar på fobollsmtachen, Sverige - Frankrike. Jag har då aldrig riktigt förstått mig på det där med att kolla på fobtoll eller hålla på något lag,vilket ibland gör det svårt att smälta in, men vem har och andra sidan sagt något om att smälta in...fotboll sucks, i alla fall för det mesta.

Fullt upp

Efter att ha träffat min ängel, sprugit omkring i centrum några timmar och ätiit underbar glass bar det av vidare till skäris. I skäris träffade jag Sannisen. Även vi ägnade oss åt lite shopping, eller i alla fall vad som skulle föreställa shopping, jag var föritterad och mådde för dåligt för att orka shoppa. Sedan åt vi i alla fall middag i Skäris tillsammans med Sannisen papi, myspys. 
ick där efter ta bilen hem då jag knappt kunde stå på benen. Nu några timmar senare och en ipren senare mår jag dock helt okej, men är mycket mycket trött.


Skola = sjukdom?

Jag är allergisk mot skolan...eller något ditåt.
Kan det handla om stress kankse? hur som helst efter skoltimmarna mådde jag hur dåligt som helst och det blev bara värre och värre, har aldrig mått så dåligt i hela mitt liv. Började med huvudvärk och slutade nästan med svimmning och spyor, förfärligt! Kändes som om jag skulle dö.

Tänk om det fortsätter så här hela terminen, det klarar jag inte av.

Tillbaka till verkligheten...

Jupp idag började skolan efter 10 veckors...ledighet, eller för min del jobb.
Självklart var jag trött i morse trots att vi började klockan tio var jag tvungen att skippa frukosten för att jag låg kvar för länge i sängen. Väl framme vid skolan kramades jag sönder av klasskompisarna som jag inte sett skymten av på hela sommaren. Den enda kontakt man haft är väl ett litet sms då och då. Och återseendet av favvoläraren Lisa var självklart underbart, en stor kram och ett snällt leende!

Efter några timmars lidande, rundvandringr( på nyombyggda/utbyggda skolan) och en värld av virr varr fick jag äntligen åka hem för att träffa min ängel.
Skolan är inget för mig...har jag då kommit fram till för femtielfte gången, men och andra sidan sista året, kör bara kör!

Extrem ångest

När man pltösligt inser att jobbet, bara varit ett sommarvick och inget annat, utan att man faktiskt gåt i skolan, då kommer den, den där åtalade extem ångesten. 

SKulle träffa en av mina bästa kompisar för en mysig dag ( som givetvis blev en mysig dag) men när jag gick där och väntade på henne, såg alla 13-15 åringar som är så där "fjortis" och så otroligt fräscha kan jag säga att jag plötsligt kände mig som en gammal kärring med rynkor och ådebock, och vad är jag 19 år liksom, illa.

Hur som helst var det inte det enda, utan ilskan och frustrationen om att nu börjar det IGEN. Skolan! att behöva prestera, utvärdera...tja blabla ...det vanliga. Men inget som några timmars shopping INTE kan rädda, nej hur sjukt det än är och hur lite jag än tycker om det så blev jag lycklig av min lilla shoppingrunda.


Omtyckt på jobbet

Som jag skrivit tidigare har jag jobbat hela sommaren på ett äldreboende i Nacka. Nu när jag i veckan ( detta är min sista vecka på jobbet) nämnde att jag skulle börja skolan igen, verkade många både förvånade och ledsna/besvikna.

Många har nu också kommit tillbaka från semestern, härligt att se dem igen. Många av dem har gett beröm och tyckt att jag varit duktig, och många kramar har man fått och folk undrar hur man mår, på så sätt måste jag ju säga att jag känner mig omtyckt. När personalen vill att man ska komma och hälsa på och damen på nittio år som är helt klar i huvudet nästan får tårar i ögonen när hon hör att jag ska börja plugga igen. Det är svårt att förstå, men då måste manju bara vara lite omtyckt i alla fall?

Kommer känna stor saknad.

Avund

Vet inte riktigt hur jag ska sluta eller börja detta inlägg, men vi ger det ett försök...

Men har ni någon gång upåplvet att ni är rädd att missa något? Alltså med att missa något menar jag mest att man vill vara överallt, men man är ju faktikst inte mer än människa. Den där ständiga undran av vad som händer när man inte är med? ....kankse kankse finns det iaf någon som känner som jag. Jag menar man undrar ju vad kompisen säger om mig till någon annan kompis, eller vad de skrattar åt när jag inte är med? då menar jag inte åt mig men vad som roar dem liksom.

Vidga alla vyer

Jaha då har man gått emot alla sina egna principer och varit riktigt busig, eller tja allt är ju realltift . I torsdags small det i alla fall, gissa om jag var nervös! Det gick riktigt snabbt och hyftsat smärtftritt. Tror dock  det gjorde mer ont för min bästa vän som var tvungen att se hela prociduren. 

 Fia har piercat sig, trott eller ej, och inte vart som helst heller, nej utan BRÖSTET!!!!!! CRAZY!!!!! och jag lider av lyckorus,   eller åtmindstonde gjorde och känner mig extremt busig. (;

Bus på gång- gaaaalet!

Nu är det bestämt och ingen kommer tro att jag tänker göra det, det är knappt så att jag själv vågar tro på det. Grymt nervös! Men nu är det som sagt var iaf bestämt, på torsdag smäller det!!!!!

Dilemma

Tänk om det fanns ett sätt att få människor att  ge andra människor en ordentlig chans, inte bara ett första intryck och ett andra, nej ett tredje faktiskt!!
När man tycker om någon eller tja tycker om att vara med någon, vill man gärna att de i en ens närhet ska tycka lika mycket om denna person som man själv gör, vilket inte alltid är det lättaste. 

Engagemang och omtsällning

Tjejverkstan...jupp det är ett nytt projekt i mitt liv, inte mitt projekt, men ett projekt som jag nog tror jag blivit en del av. Anyway var där med en vän idag och var lagom kreativ. Meningen med projektet är typ något i stil med en samlingsplats för tjejer typ, där man kan komma och slappa, läsa läxor, prata, få stöd och bara vara.

Perojektet  är nystartat sedan några månader tillbaka och nu till hösten finns mycket att göra...bland annat ska ett cafe sättas i gång, vilket ja då fick den fina snilleblixten att mina mamma skulle  vara en del av. Jag råkar nämligen veta att min mor vantrivs på sitt jobb och längtar efter något mer. Vore  perfekt om hon kunde vara projektledare  för det här lilla cafet!

 Jobbar på det och hoppas på framgång!

Barn på nytt, eller?

Nej tror jag börjar bli gammal...redan vid 19 års ålder den du. Satt barnvakt, eller bästa vännen satt barnvakt åt sötan och jag gled med på ett bananskal typ. Hur som helst kom det sig att vi drog till eriksadalsbadet en sväng, äventyrsbadet. Sist jag var där...minns jag knappt, jo visst fan då höll jag på att bli dränkt, illa illa. Hur som ...förr på den gamla goda tiden, då man hånglade i poolen och tja resten vet ni säkert själva...

Anyway på den tiden fick man bara bada tre timmar och då tyckte man det var lite, men nu var jag slut efter tja vad kan det ha vart? en och en halvtimme, gammal? ...Antingen det eller så är man helt enkelt inte lika road längre.

Sliten?

När jag kommit hem från jobbet la jag mig direkt under täcket i sängen och självklart hade jag lyckats somna. Detta märker jag då ex antal timmar senare vaknar av att min bror konmer rusandes och säger att alla redan ätit middag, då vaknade jag XD.

Sliten...?

Suprise

På väg hem från jobbet....
Trött som jag var satt jag helt i min egen värld och höll ta mig fan på att dö när någon plötsligt hoppade på mig, det var en gammal kompis, Marika och hennes kompis Becca, trevligt. De skulle hem till Marika så vi åkte samma buss, men shit vad paff jag blidde. Iaf vi små snackade lite, drog en och annan cigg åt lite godis, lite små mys så där, tills det att jag skulle av bussen. Då kompisen Marika sa att vi borde ses snart om jag ville, den som lever få se .

Fest med buller och bång

Idag var det fest på jobbet, då Henry fyllde nittio år. Vi kom med frukost och sjöng på morgonen sedan vart det rejkäl fest på eftermiddagen då anhöriga och trubadur dök upp. Musiken uppskattades av stora som små, och de som kunde tog en sväng om oc verkade mycket mycket nöjda. Jag kände mig dock mest trött idag tråkigt nog, men och andra sidan hade vi/jag kul ändå. Vi hade dukat fint med näckros servetter som vi hade vikt och sedan kom de fina stora och framförallt goda tårtor, Firande ledde till att jag stannade på jobbet en timma extra för att inte missa något. För övrigt var jag så buisg att jag snodde marsipanrosen på tårtan men oj vilken lycka !

Workoholick!

Okej jag erkänner...jag kankse har blivit något av en workoholic, då jag inte gjort mycket annat under sommaren än att jobba. Trivs bra på mitt jobb och stannar gärna några timmar extra då och då. Jobbar cirka fem-sex dagar i veckan och har någon dag ledigt. Men jag menar det blir heller inga pengar om jag har sommarlov? inte sant...

Nattmedecin

Svårt att sova...det blev sent igår och jag skulle upp tidigt, började redan klockan kvart i sju, ganska drygt på en söndag måste jag ju säga. Var alls inte trött när klockan var runt tre och skulle ju faktiskt upp vid fem. Visade sig att även bästa kompisen inte var trött, det hela började med att vi började snacka och det hela slutade med samma goda nattmedecin och några goda skratt. Vill inte helt och hållet gå in på vad vi pratad om, utan istället säga att det var bästa nattmedecinen man kunde få, ett långt och givande samtal med sin bästa vän. Somnade sedan tillslut runt en fyra halv fem.


Julafton?

Kärt återseende då bästa vännen några timmar senare äntligen återvände från Skåne, och faktikst ville komma och umgås med mig, tevligt trevligt. För övrigt gjorde hon min kväll. Som jag nämnt tidigare hade ju tokan köpt mig en tröja... när jag sent om sider mötte upp na, hade sötnosen gjort paket av sig själv och tröjan var den finaste jag sett, tack tack tack älskar dig sötnos. Sedan vart det iaf film och mys hela långa natten. Först med The next best och sedan bokstavligen mitt i natten en värsting på wallstreet, två underbara filmer med underbart sällskap.

Tjollahopp

Ingen ork

Jaha lördagen och min ledig dag börjar gå mot kväll. Det är ganska molningt ute och alla mina vänner verkar vara upptagna eller i en bil på väg hem från skåne (A). Plus att  jag känner mig lite småsjuk, ont i huvudet och frussen, så jag bestämmer mig nu för att hoppa i mina myskläder och krypa ner i soffan framför tv:n och se en av mina favoritfilmer.....Tsatsiki , morsan och polisen .


Sålt smör och tappat pengarna?

Tja det var så jag kände i förmiddags när jag väl orkat mig upp ur min varma goa säng. Eftersom klockan var strax före ett var jag ju hungrig och ville ha frukost, men det fanns inget smör så jag skällde på min far , och det slutade med att vi började bråka. Men jag fick iaf mitt smör några timmar senare och kunde äta min efterlängtade frukost runt två halv tre!

080808- stort litet eller mitt i mellan?

Tja jag antar att det flesta redan bloggat om denna härliga dag ( hör min halft inorniska ton). Iaf för min del var denna dagen /kvällen inte den mest lyckade. Sedan tycker jag alltid det känns som att media alltid ska stora upp saker och sedan är / blir det till ingenting bara därför i och med att förväntnigarna växer.
 
Hur som helst först och främst stureplan är inte min grej.  Vi checkade självklart in den stora festen, elleer snarare drog oss rakt igenom folkmassan, (vilket kändes som att vara på rockkonstert). Stämingen var helt klart härlig, men det var för mycket folk. Det hela slutade med att jag ramlade två gånger var av en i en vattenpöl . Där efter dog partstämingen och alla ville bara hem. Det bästa med 080808 var jobbet, middag med syrran bror och mor på tacobar och några härliga timmar i kungsträdgården även dessa med mamma , bror och tillkommen bästa vän sanna. Slutligen det blir ett mitt i mellan för min del...

Pusss och gull

Man blir som man umgås...

Torrhumor på jobbet? Tja det var nog ett av de få saker jag inte förstod mig på i början av sommaren. Men vad kan mans äga efter ex antal veckor( hela sommaren) på de äldreboende med de kolleggor av bästa slag som jag faktikst har så börjar jag fatta grejen.

För att förklara saken lite bättre...
Jag jobbar på ett äldreboende, vilket i mellan åt innebär att man faktikst inte får det roligare än vad man gör det. I går till exempel så gick först Kristofter runt och drog skämt som "bajs i sjärten" och vilket djur i djugel är snabbast och så vidare, men det var inte de roligaste. Nej jag hör någon som som tjoar från andra sidan ...jag viker mig ju nästan av skratt, då tokan har satt på sig en blöja utan på kläderna, tja kankse inte låter så roligt för er som inte var där, men det var skoj iaf. Han såg ut som en förvuxen bebis typ. torr humor som sagt....


Skåne före 08

Tja...på sätt och vis.
Som tidigare skrivet är mina bästa vän i Skåneland och skulle kommit hem och firat "självaste" nollåtta dagen med mig och några vänner, men icke. Här har man suttit och saknat och så kom hon inte :( istället får man ett sms om att det inte gick någon buss och att hon kommer hem senare istället. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...right? ts.

oförskämt eller mänskligt?

Min bästa vän messar från Skåne och frågar " tror du mig när jag säger att jag har hittat din drömtröja?" Tja vad svarar man på det? Jag menar jag litar ju på henne. Några sms senare inser jag att det nog var fel svar :P Hon hade redan köpt tröjan och ville ge den till mig för gullig som hon är!

Dock allt eftersom dyker det upp att det kostade 250 kronor....

Är det oförskämt och tycka att detta är för mycket och att man vill betala? Jag menar när jag tänker på saken är det ju kankse en förnedring mot personen i fråga som faktikst vill ge dig något, men på samma gång känns det mänskligt att fråga/vilja betala när summan ligger på det belopp den faktikst gör..

Little miss sunshine.

För första gången på säkert hela sommaren är jag fakiskt hemma, hemma hos mig tillsammans med min familj och bara är. Hitills har vi ätit god mat och bara småpratat, men nu är det dags för en v de sjukaste men även en av de bättre filmerna som faktikst jag skulle vilja säga skildrar dagens samhälle, eller snarare är en parodi av dagens samhälle, little miss sunshine iaf tillsammans med mor och far.

Pusss och gulll

New York New York!

Jaha då sitter man bänkad som en anna soffpotatis, framför tv :n med datorn i knät, kör hårt! Jag är inte ensam om att vara bänkad då de på tv:n sänder Robyn från New York.
 
Eftersom vi  jag min mor, min far och min lillebror besökte New York för bara några månader sedan, är det allt lite notsalgi att se gatorna där på tv:n som man faktikst själv strävat längs med och allt som man sett, då man ser dessa bilder längtar man verkligen tillbaka och man känner något av en kick i hela kroppen. Vad kan man säga.... NewYork New York you just got to love it!!.

RSS 2.0