Valborg och grilling i Enköping precis som det ska vara!

Vilken härlig valborg det blev, bästa på länge. Efter mösspåtagningen tig vi en sväng på stan innan vi glada och taggade, något ont i fötterna satte oss på tåget till Enköping. Väl i Enköping började förberedelserna för kvällens grilling. Vi vandrade till Ica supermarket i det exremt fina vädret för att köp grill och kankse även lite groggvirke. Sedan mjukstartade vi kvällen med ett avsnitt av OTH.
Strax efter åtta började de andra dyka upp, och grillen tändes med lite väl mycket tändvätska. Grillmästaren? Andreas grillade i alla fall köttet åt alla och sedan njöt vi av maten och startade lite försiktigt med att smutta på en varsin cider, alla tiders. Man vart lite seg efter maten men allt eftersom satte vi igång lekar som jag har aldrig, det var en gång och sist men inte minst körde vi allsång och bara mös hela natten lång. Agge spelade gitarr och Natta sjöng som en gud och vi andra hängde med på ett hörn. Roligt var det i alla fall. Helt klart bästa, härliga, roliga människor, en jävla mass sextalk , hoppas på att göra om detta inom en snar framtid. Det var helt klart perfekt, goda vänner grillning och lagom mycket dricka. Nu väntar snart sängen och jobb i morgon, inte så sugen men blir nog lite sex and the city innan dess. Natti natti!


Kommentarer
Postat av: helena

Hej söto!

Härligt det låter med mösspåtagning och grill! Grattis får man väl säga också =) Själv var man i Italien och jagade konfirmander, men det var inte dumt det heller! Hoppas magen fixxar sig snart!

Love Helena

2009-05-05 @ 15:26:34
URL: http://schoolingbannerfish.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0